Υποστηριξε το militaire
ΣΤΡΑΤΟΣ
06/06/2017 | 06:30 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Απαλλαγές προσωπικού μετά από νυχτερινή: Το ΓΕΣ ακόμη σιωπά το Δ΄ΣΣ το έλυσε

Απαλλαγές προσωπικού μετά από νυχτερινή: Το ΓΕΣ ακόμη σιωπά το Δ΄ΣΣ το έλυσε

Από το ΓΕΣ ακόμη αναμένουμε να “βγει λευκός καπνός” για το θέμα των απαλλαγών που δικαιούνται τα στελέχη μετά από 24ωρη υπηρεσία σε ημέρα που διεξάγεται νυχτερινή εκπαίδευση. Στο Δ΄ Σώμα Στρατού πάντως το πρόβλημα λύθηκε. Δεν είναι και τόσο πολύπλοκο έτσι κι αλλιώς.

Σε επιστολή της προς τον Διοκητή του Δ’ ΣΣ η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης γράφει:

“Αξιότιμε Στρατηγέ.

Με την παρούσα επιστολή, επιτρέψτε μας να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση εκδήλωση των ενεργειών σας, έπειτα από σχετικό αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, για την αποκατάσταση της νομιμότητας στο καθεστώς χορήγησης της ημερήσιας απαλλαγής που δικαιούνται τα στελέχη μετά από 24ωρη υπηρεσία σε ημέρα που διεξάγεται νυκτερινή εκπαίδευση.

Από τη μέχρι τώρα πορεία σας, δείξατε και συνεχίζετε να δείχνετε εμπράκτως την ανησυχία σας σε θέματα μέριμνας στρατιωτικού προσωπικού, γεγονός που δικαιωματικά πρέπει οι υπηρετούντες στα γεωγραφικά όρια της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης –και όχι μόνο- να γνωρίσουν.

Είμαστε σίγουροι ότι το συνεχές ενδιαφέρον σας για τη διευκόλυνση και βελτίωση της καθημερινότητας των στελεχών και των οικογενειών τους, είναι ικανό για να υιοθετήσετε τις προτάσεις που προσφάτως σας καταθέσαμε, όπως παρακάτω:

– Λειτουργία του στρατιωτικού φαρμακείου Ξάνθης στα πρότυπα του στρατιωτικού πρατηρίου.

– Πώληση υπηρεσιακού άρτου και προϊόντων αυτού εντός στρατοπέδων και στρατιωτικών καταστημάτων.

– Μεταφορά συσσιτίου και φαγητού της ώρας από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης και του θερινού αναψυκτηρίου στις οικείες των στελεχών μέσω ιδιωτικής εταιρείας (delivery).

Με σεβασμό”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης