Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
25/03/2016 | 09:49
Militaire News

Οι “πατριδοκάπηλοι” ο Αντετοκούμπο και η κοπέλα με τη μαντίλα στη παρέλαση

Οι

Πριν μερικά χρόνια ένας… “ψηλέας” στου Ζωγράφου, ήταν σημαιοφόρος του σχολείου του. Ήταν μαύρος και οι διάφοροι “εθνικισταράδες”, πατριδοκάπηλοι ενοχλήθηκαν πολύ που εμπιστευθήκαμε τη γαλανόλευκη σ΄ ένα παιδί που είχε γεννηθεί στην Ελλάδα  από Νιγηριανούς γονείς.

Χαμός στα τηλεοπτικά παράθυρα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τι είχε γραφτεί και ακουστεί όλοι το θυμόμαστε. Οι χρυσαυγίτες οργίασαν εκείνη τη περίοδο.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο Γιάννης Αντετοκούμπο έμπαινε στη τεράστα σάλα όπου γινόταν η επιλογή παικτών από τις ομάδες του NBA. Όταν ακούστηκε το όνομά του μπήκε στην αίθουσα  με τον αδελφό του να κυματίζει  την ελληνική σημαία. Αυτή που κάποιοι “πατριώτες” έλεγαν ότι δεν πρέπει να την κρατάει στα  χέρια του. Κάποιοι απ΄ αυτούς τώρα μιλάνε για ….τον παικταρά “το Γιάνναρο” που φορτώνει τα καλάθια των αντιπάλων του στο NBA. Μόνοι σταθεροί στις θέσεις τους οι χρυσαυγίτες…

Τώρα έχουμε την κοπέλα με τη μαντίλα που παρέλασε χθες στο κέντρο της Αθήνας…

Όπως έγραψε και ο ναύαρχος Κωστής Γκορτζής “το ότι η παρελαύνουσα είναι Ελληνίδα υπήκοος και πολίτης (που έχει δικαίωμα να πιστεύει σε όποιον Θεό θέλει), το ότι παρελαύνει τιμώντας την Σημαία και την ιστορία της πατρίδας της, το ότι η Παναγιά η ίδια φορούσε μαντήλα, όπως και οι Χριστιανές μανάδες και γιαγιάδες μας στις γιορτές και στην εκκλησιά, ποσώς λαμβάνονται υπ’ όψη στους πάσχοντες από εθνικιστική μυωπία…”

Για τους χρυσαυγίτες που ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο μοναδικός Έλληνας που “στέριωσε” στον μαγικό κόσμο του NBA είναι μαύρος,το βίντεο …

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης