Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΑ
25/11/2017 | 10:43 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

ΤΡΑΓΩΔΙΑ με Υπαξιωματικό της ΠΑ! Νεκρός μαζί με τα δυο του παιδιά

ΤΡΑΓΩΔΙΑ με Υπαξιωματικό της ΠΑ! Νεκρός μαζί με τα δυο του παιδιά

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη μ΄ έναν πατέρα και τα δυο παιδιά του νεκρά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους. Σύμφων με πηγές του ΓΕΑ ο νεκρός πατέρας ήταν στέλεχος της ΠΑ.

Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, βρέθηκε νεκρός μαζί τα δύο του παιδιά, στο σπίτι του μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στο διαμέρισμα βρέθηκε ένα σημείωμα, που φέρεται να έγραψε ο άνδρας, στο οποίο σημειώνεται, μεταξύ άλλων, «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες εισαγγελικές, αστυνομικές και πυροσβεστικές Αρχές.

Ο Υπαξιωματικός 45 ετών και δύο παιδιά, 8 και 10 ετών, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21, στη Νέα Σμύρνη, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά, με τον 45χρονο να διαπιστώνεται πως είναι νεκρός.

H μικρής έκτασης πυρκαγιά που ξέσπασε σε υπνοδωμάτιο, σύμφωνα με τις αρχές κόστιζε τη ζωή του άτυχου πατέρα. Οι γείτονες ειδοποίησαν την πυροσβεστική, η οποία όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και εντόπισε τα θύματα.

Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ.Γεννηματάς». Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης