Υποστηριξε το militaire
Πολιτική Πρώτη Γραμμή
24/09/2017 | 17:35 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Πολιτικός “καύσωνας” με επίκεντρο τον ΥΕΘΑ και απάντηση της συζύγου του σε δημοσιεύματα

Πολιτικός

Μπορεί η πραγματική θερμοκρασία να είναι πια φθινοπωρινή και δροσερή,αλλά το πολιτικό θερμόμετρο δείχνει…καύσωνα.

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά χθες και η αυριανή συζήτηση στη Βουλή περί εξεταστικής επιτροπής που έχει ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση για τον ΥΕΘΑ, εξασφαλίζουν την “πολιτική- μετεωρολογική” πρόβλεψη.

Το δημοσίευμα των Παραπολιτικών ανέφερε ότι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μαζί με τη σύζυγό του,στην πρόσφατη επίσκεψη του ΥΕΘΑ στο Λονδίνο, πήγαν σε καζίνο και έπαιξαν μεγάλα ποσά. Το ρεπορτάζ συνοδευόταν από κάποιες φωτογραφίες τραβηγμένες μάλλον από κινητό και προκάλεσε τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης που εξέδωσαν ανακοινώσεις, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Σε γραπτή της δήλωση η σύζυγος του ΥΕΘΑ, Έλενα Τζούλη αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία σχέση με την αλήθεια στα δημοσιεύματα και προσθέτει  ότι “εξαιτίας της αταλάντευτης στάσης του συζύγου μου, Πάνου Καμμένου, ως Υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας, και Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απέναντι σε φαινόμενα σήψης και διαφθοράς, όπως είναι το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, και το σκάνδαλο του Noor1, τα οποία αγγίζουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, του επιχειρηματικού και μιντιακού κατεστημένου, τα οποία τυχαίνει να έχουν σχέσης στοργής και προδέρμ με πολιτικά κόμματα, και δη αυτό της Νέας Δημοκρατίας, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, συκοφαντούμαστε και απειλούμαστε, με σκοπό να υπαναχωρήσει ο σύζυγός μου από την πολιτική ανάδειξη αυτών των φαινομένων διαφθοράς. Ακριβώς σ’ αυτό το πλαίσιο συνεχώς βρισκόμαστε υπό φυσική παρακολούθηση, και καθημερινά δεχόμαστε έναν πόλεμο λάσπης από συγκεκριμένο συγκρότημα Μ.Μ.Ε., που επιδιώκει την με κάθε τρόπο εξόντωσή μας”.

Στη δήλωσή της καταλήγεια επισημαίνοντας πως “μετά την άρση όλων των σχετικών απορρήτων, σε εκκρεμείς δικογραφίες, θα πληροφορηθούν οι Έλληνες Πολίτες πως δρουν οι πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες για την επικράτησή τους δε διστάζουν να παρακολουθούν όχι μόνον εμένα και την οικογένειά μου, αλλά ακόμη και δημόσιους λειτουργούς. Έτσι, όλοι σύντομα θα μάθουν πως στήνονται τα επικοινωνιακά και άλλα παιχνίδια, και πως κάποιοι πουλάνε ως πρέζα την συκοφαντία”.

Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει και την αυριανή συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή. Σε υψηλούς τόνους…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης