Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
26/04/2017 | 12:47
Militaire News

Ο Γιούνκερ υπέρ…συνταξιούχων!

Ο Γιούνκερ υπέρ...συνταξιούχων!

Την άποψη ότι δεν πρέπει πλέον «κάποιοι» θεσμοί να επιζητούν μεγάλες περικοπές στις συντάξεις, καθώς δεν αντέχουν άλλο οι Έλληνες συνταξιούχοι, και ότι είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει περίγραμμα των μελλοντικών μέτρων για το χρέος στον Eurogroup του Μαΐου, παρουσίασε στην Κριστίν Λαγκάρντ -όπως δήλωσε στο Euro2day.gr- ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Ο κ. Γιούνκερ αναφέρει ότι όλες οι «σοσιαλδημοκρατίες» έχουν όρια στο τι μέτρα μπορούν να λάβουν, ότι η ελληνική κυβέρνηση κάνει το καλύτερο δυνατό, δεδομένης της εσωτερικής κατάστασης και ότι η χώρα μας πρέπει να έχει ίση μεταχείριση με τις άλλες χώρες της ΕΕ, καθώς για τις άλλες χώρες αναγνωρίζεται το εγχώριο πολιτικό γίγνεσθαι στις αποφάσεις που λαμβάνονται. «Ετσι πρέπει να γίνει και με την Ελλάδα» αναφέρει ο κ. Γιούνκερ.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν δίνει μια αινιγματική απάντηση όταν ερωτάται τί του απάντησε η κυρία Λαγκάρντ για τις περικοπές στις συντάξεις, λέγοντας ότι η αίσθηση που αποκόμισε δεν ήταν εντελώς αντίθετη με τη δική του θέση.Σημειώνει ακόμα δεν γνωρίζει τι ακριβώς στάση θα κρατήσει το ΔΝΤ στο χρέος.

Υποστηρίζει πως τόσο η κ. Λαγκάρντ όσο και «κάποιοι άλλοι» ενώ δέχονται ότι θα υπάρξει ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης το Μάιο, θεωρούν ότι κάποια «προβλήματα» θα μετατεθούν για αργότερα.

Οσο για τον κ. Τσίπρα παραδέχεται ότι δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός στην εκτίμηση του καθώς τον συμπαθεί ως άνθρωπο.

Σημειώνει ότι πλέον έχει κτιστεί καλή σχέση μεταξύ τους η οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα.

ΠΗΓΗ: Flash96.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης