Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΣΤΡΑΤΟΣ
07/06/2017 | 06:43 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Οι απαλλαγές υπηρεσίας και τι δεν έχει καταλάβει το ΓΕΣ

Οι απαλλαγές υπηρεσίας και τι δεν έχει καταλάβει το ΓΕΣ

Το ΓΕΣ είναι έτοιμο να διορθώσει την αδικία που προέκυψε με τις απαλλαγές μετά από 24ωρη υπηρεσία, ακόμη και τις ημέρες που ακολουθεί νυχτερινή εκπαίδευση. Το Δ΄ Σώμα Στρατού απλά προηγήθηκε υλοποιώντας την απόφαση που όμως ακόμη δεν είχε ανακοινωθεί. Μικρή σημασία έχουν όλα αυτά. Το ζητούμενο είναι να διορθώνονται τα λάθη.

Όμως αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα είναι ότι τα ζητήματα που πραγματικά απασχολούν το προσωπικό, γιατί έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά του αντιμετωπίζονται με νωχελικότητα. Το θέμα με τις απαλλαγές έχει προκύψει εδώ και μέρες και ήταν σε γνώση της ηγεσίας. Δεν του έδωσε τη σημασία που έπρεπε. Κι αυτό είναι κάτι που προβληματίζει.

Δεν αρκεί η προβολή του έργου και των μονάδων του Στρατού. Σ΄ αυτές υπηρετούν άνθρωποι. Στελέχη που έχουν προβλήματα. Πολλά από τα οποία μπορούν να λυθούν με απλό τρόπο, όπως αποδείχτηκε στην περίπτωση των απαλλαγών. Χρησιμοποιώντας την απλή λογική. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να καταλάβει η ηγεσία του ΓΕΣ σε ποια θέματα θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα έστω κι αν δεν έχουν απήχηση στην υπόλοιπη κοινή γνώμη. Αυτά που ενδιαφέρουν το προσωπικό είναι τα προβλήματα που προέχουν και “χτίζουν” σχέση εμπιστοσύνης από “κάτω προς τα πάνω”.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι απλές διαπιστώσεις θα γίνουν κατανοητές στην ηγεσία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης