Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική ΥΠΕΘΑ
24/10/2015 | 20:06 (ενημερώθηκε 9 έτη πριν)
Militaire News

Μετά τον Καραμανλή στον Μπαϊρακτάρη ο Καμμένος μιλά για νταβατζήδες στη Βουλή

Μετά τον Καραμανλή στον Μπαϊρακτάρη ο Καμμένος μιλά για νταβατζήδες στη Βουλή

Είχαμε να τους ακούσουμε από το 2004 και τον Μπαϊρακτάρη. Από εκεί ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε μιλήσει για τους νταβατζήδες. 11 χρόνια μετά από το βήμα της Βουλής ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε την ίδια λέξη αναφερόμενος αυτή τη φορά στο χώρο των τηλεοπτικών καναλιών.

Ο Καμμένος μαινόμενος καταφέρθηκε αρχικά κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων κάνοντας λογο για στενές σχέσεις καναλιών με εταιρείες δημοσκοπήσεων και επικαλέστηκε συγκεκριμένα παραδείγματα δημοσκοπήσεων που προεκλογικά έδειχναν το κόμμα του να μην μπαίνει στη Βουλή.
“Εταιρείες δημοσκοπήσεων στις οποίες επιτρέπουμε ακόμη να λειτουργούν, σε συνεργασία με τα κανάλια προσπάθησαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη” σημείωσε σε έντονο ύφος.

Εκεί που ανέβασε τόνους όμως ήταν όταν άρχισε να επιτίθεται προσωπικά κατά του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τον κατηγόρησε ότι  “από τα προεκλογικά εξυμνητικά άρθρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, πέρασε, μετά τις εκλογές, στους εκβιασμούς. Διάβασε μάλιστα το περιεχόμενο sms που, όπως είπε, ο εν λόγω επιχειρηματίας του έστελνε στο κινητό του. “Αυτές οι εποχές τελείωσαν” είπε χαρακτηριστικά”.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Καμμένος σ΄ ένα από τα sms έγραφε ότι “μέχρι τα Χριστούγεννα η κυβέρνηση θα τελειώσει”.

Μεγάλη μάχη στα media κι ακόμη είμαστε στην αρχή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης