Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ενημέρωση Τσίπρα “στο περπατητό” για το Αιγαίο από ΑΝΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ

Ενημέρωση Τσίπρα

Οι φωτογραφίες είναι από την Αλεξανδρούπολη όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε για την αγιασμού των υδάτων. Μαζί του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ. Και με τους δύο είχε “ψιθυριστές” συνομιλίες αφού τα θέματα που έχουν σχέση με την Εθνική Άμυνα είναι πολλά και ανοιχτά. Πρώτα απ΄ όλα η Τουρκία και η συμπεριφορά της στο Αιγαίο. Υπάρχουν κάποιες κινήσεις της που προβληματίζουν και χριεάζονται προσεκτικούς και ψύχραιμους χειρισμούς. Όχι δεν πρόκειται για τις ανοησίες που λένε για τα Ίμια οι Τούρκοι. Ανοησίες που δεν τις λένε τυχαία. Θα επανέλθουμε σ΄ αυτό το θέμα με ρεπορτάζ, αύριο.

tsipras_vitsas

Η κατάσταση στο προσφυγικό επίσης είναι ένα ζήτημα που αποτελεί διαρκή αγωνία  της κυβέρνησης . Ο ΑΝΥΕΘΑ που το ΄χει αναλάβει εμφανίζεται αισιόδοξος ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να σπάσει την συμφωνία,,αλλά γνωρίζει επίσης ότι στις ημέρες μας δεν μπορείς να “ποντάρεις” μόνο στις προβλέψεις.

vitsas_tsipras_apostolakis

Στη δήλωσή του ο κ.Βίτσας μίλησε για την σημασία των ΕΔ στην περιοχή του Έβρου:

«Με την παρουσία τη δική μου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, υποδηλώνουμε τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην ανάπτυξη της περιοχής αλλά και τον αποτρεπτικό τους ρόλο. Μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε σε εγρήγορση και όλη η Ελλάδα, αυτό το αποδεικνύει και ο Έβρος, μπορεί να κοιμάται ήσυχη».

vitsas_tsipras

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης