Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού βρίσκονται τα Γενικά Επιτελεία, λόγω της απαίτησης περικοπών 50 εκατομμυρίων από τους προϋπολογισμούς του 2020!

Η σχετικά έγγραφη απαίτηση για την οποία έγραψε το Militaire.gr χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ακατανόητη, εκτός πραγματικότητας και από κάποιους επικίνδυνη την παρούσα στιγμή.

Στα Γενικά Επιτελεία όποια…αριθμητική κι αν χρησιμοποιήσουν καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα: “Δεν βγαίνουμε”!

Το ερώτημα είναι αν οι Αρχηγοί ή έστω κάποιοι απ΄ αυτούς θα επιλέξουν να απαντήσουν στην απαίτηση πρόκληση για νέες περικοπές ή απλά θα πορευθούν μ΄ όσα τους απομείνουν στο ταμείο.

Με δεδομένο ότι η “απειλή κρίσεων Αρχηγών” είναι πλέον καθημερινή, ποντάρουμε στην σιωπή και στην αποδοχή του νέου κύκλου περικοπών που απλά αποδεικνύει ότι κάποιοι αδυνατούν να δούν πέρα από τη μύτη τους κι ας διαθέτουν έναν τοίχο…πτυχία.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016