“Το τελευταίο στοίχημα της ΕΕ”! Η Ελίζα Βόζεμπεργκ μιλά για τη διαχείριση του COVID-19 και της οικονομίας

Η παγκόσμια υγειονομική κρίση του COVID-19, δοκιμάζει την συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι απειλεί την ίδια την ύπαρξή της. Η Ελίζα Βόζεμπεργκ , ευρωβουλευτής της ΝΔ από το 2014, θέλει να διατηρήσει την αισιοδοξία της αλλά επισημαίνει ότι αυτή η κρίση είναι το τελευταίο στοίχημα της ΕΕ”. Στη συνέντευξή της στο Militaire.gr λέει ότι θέλει να πιστεύει ότι θα το κερδίσει.
Η κυρία Βόζεμπεργκ με τεράστια εμπειρία στον τρόπο που λειτουργεί η ΕΕ, εξηγεί τι είναι αυτό που την κάνει δυσκίνητη και στα μάτια των Ευρωπαίων πολιτών, αναποτελεσματική.
Μιλά ακόμη για την κρίση στον Έβρο, τη στάση της Ευρώπης έναντι της Τουρκίας και φυσικά για την οικονομία, όσα δύσκολα έχουμε μπροστά μας και την στάση της Γερμανίας στην αντιμετώπιση τους.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016