Να πάψουν να εργάζονται οι γυναίκες στην Τουρκία, προτείνει ιμάμης πιστός του Ερντογάν!

“Οι γυναίκες που εργάζονται είναι μια μεγάλη πηγή διαταραχής … μπορεί αυτή η χώρα να βελτιωθεί όταν οι γυναίκες εργάζονται στο ίδιο περιβάλλον με τους άνδρες”; Το ερώτημα θέτει στα σοβαρά ο Ahmet Mahmut Ünlü, μιλώντας στο ισλαμικό κανάλι YouTube, Lalegül TV!

“Τα πάντα σχετίζονται με αυτό, η ανεργία, οι χαμηλοί μισθοί για τους άνδρε, το πρόβλημα με την οικονομία”, δήλωσε ο Ünlü.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς ιεροκήρυκες της Τουρκίας και το να προτείνει δημόσια τον αποκλεισμό των γυναικών από οποιαδήποτε επαγγελματική δραστητιότητα, δείχνει ότι η οπισθοδρόμηση κερδίζει δρόμο στη γειτονική χώρα.

Όσο για τον ιμάμη; Το περασμένο Μάρτιο, όπως γράφει η ιστοσελίδα Ahval, ρεπορτάζ είχαν αποκαλύψει ότι η διαφημιστική εταιρεία του γαμπρού του , Esat Palazoğlu, και του μεγαλύτερου αδελφού του, Muhittin Palazoğlu, πήρε 3,597 εκατομμύρια λίρες (615.000 δολάρια) από τον δήμο της Κωνσταντινούπολης για τη διοργάνωση μαραθωνίου στην Κωνσταντινούπολη!

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016