Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ» [έδρα του Γ΄ Σώματος Στρατού/NATO Rapid Deployable Corps (NRDC-GR)] στη Θεσσαλονίκη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του και πέραν της γενικής ενημερώσεως περί των δραστηριοτήτων του Στρατηγείου, ενημερώθηκε επίσης για την πρόοδο της αναδιοργάνωσης του Στρατηγείου ενόψει της ανάληψης των υποχρεώσεων του ως Πολυεθνικού Στρατηγείου Χερσαίων Δυνάμεων [Multi – Corps Land Component Command (MC LCC)] από τον Ιανουάριου 2021.
Τέλος, συνεχάρη το προσωπικό όλων των χωρών που υπηρετεί στο Στρατηγείο για την προσπάθεια που έχει καταβάλει έως τώρα και το προέτρεψε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για την επίτευξη της αποστολής του.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016