Τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE), στο Κορωπί, επισκέφτηκαν οι διαπιστευμένοι στην Ελλάδα ακόλουθοι Άμυνας, Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας, καθώς και βοηθοί ακολούθων Άμυνας, συνοδευόμενοι από επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της IDE, Γιώργος Τρουλλινός, και ανώτατα στελέχη ενημέρωσαν τους ξένους στρατιωτικούς ακολούθους για τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας, τις τρέχουσες συνεργασίες με κορυφαίες διεθνείς αμυντικές βιομηχανίες σε προγράμματα συμπαραγωγών, καθώς και τις μελλοντικές προοπτικές της.

Η ατζέντα της επίσκεψης περιελάμβανε, επίσης, περιοδεία στις γραμμές παραγωγής, κατά την οποία αναδύθηκαν οι σημαντικές δυνατότητες της IDE που έχουν οδηγήσει τις εξαγωγές της εταιρείας σε ποσοστό μεγαλύτερο από 98% του ετήσιου κύκλου εργασιών της.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016