Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Απόστρατοι Πολιτική
10/04/2016 | 21:10 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ο Τόσκας προσπαθεί ανεπιτυχώς να απαντήσει για τα χάλια της Ειδομένης -Ώρα για έργα όχι για λόγια

Ο Τόσκας προσπαθεί ανεπιτυχώς να απαντήσει για τα χάλια της Ειδομένης -Ώρα για έργα όχι για λόγια

  Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με ανακοίνωσή του προσπαθεί να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχτηκε ,ειδικά τις τελευταίες ώρες με αφορμή όσα έγιναν και γίνονται στην Ειδομένη.

Ανεπιτυχώς…

Η ανακοίνωση αναφέρει:

• “Η κυβέρνηση παλεύει με όλες της τις δυνάμεις στο προσφυγικό/μεταναστευτικό, σε πολλά ταυτόχρονα μέτωπα, από την Ειδομένη μέχρι τα νησιά”.

Δεκτόν θα πούμε…Και θα προσθέσουμε και την απροθυμία των Ευρωπαίων να βοηθήσουν έστω στο ελάχιστο…

•“Παρά τις σημαντικές δυσκολίες και ποικίλες αντιξοότητες τις οποίες ηκυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει, έχει παράξει και καθημερινά εξακολουθεί να παράγει αποτελέσματα και, μάλιστα, με πολύ ταχύτερους ρυθμούς από ότι προέβλεπαν ή ανέμεναν καλόπιστοι και κακόπιστοι, μέσα και έξω από τη χώρα”. Το μοναδικό αποτέλεσμα που το είδαμε γρήγορα να παράγεται ήταν ότι ανέλαβαν να κάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Τίποτα άλλο. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την αστυνομία για οτιδήποτε πολύ περισσότερο για αναποτελεσματικότητα,γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ χρησιμοποιηθεί όπως θα μπορούσε. Πως; Όχι φυσικά δέρνοντας πρόσφυγες και μετανάστες. Αλλά έχοντας συλλάβει εδώ και εβδομάδες όλους αυτούς τους περίεργους που εμφανίζονται ως μέλη ΜΚΟ και έχουν προκαλέσει όλα τα “θερμά επεισόδια”. Εβδομάδες τώρα τους καταγγέλει και τους ξανακαταγγέλει η κυβέρνηση . Σήμερα το πρωί ο ίδιος ο Νίκος Τόσκας τους ξανακατήγγειλε σε συνέντευξή του. Ε, είναι ώρα να τους πιάσει τώρα. Όχι τώρα …ΧΘΕΣ.

Δεν είναι αντιπολίτευση ο κ.Τόσκας πλέον ,ούτε έχει την ευθύνη της επόμενης εκδήλωσης του ΠΡΑΤΤΩ. Του έλαχε να είναι στο πιο κρίσιμο υπουργείο σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Απ΄ότι θυμόμαστε του άρεσαν τα δύσκολα, τουλάχιστον στη θεωρία. Ώρα να μας το δείξει και στη πράξη. Περίεργοι …αλληλέγγυοι και ύποπτες ΜΚΟ θα πρέπει να έχουν αποχωρήσει όχι μόνο από τα σημεία όπου βρίσκονται πρόσφυγες και μετανάστες,αλλά και από τη χώρα. Η ανοχή πρέπει να έχει τα όριά της. Και τα΄ χουμε ως χώρα ξεπεράσει εδώ και καιρό.

Ας κρατήσουμε την τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης Τόσκα ως ελπίδα ότι από απόψε κιόλας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Γράφει:

Όντως υπάρχουν ακόμα κενά, όμως η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι τεράστια και, πολύ σύντομα, η εικόνα του προσφυγικού/μεταναστευτικού στην Ελλάδα θα έχει αλλάξει ριζικά.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης