Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
25/03/2024 | 07:12 (ενημερώθηκε 1 μήνα πριν)
Militaire News

Η αλήθεια χτυπά την πόρτα του Μαξίμου αλλά εκείνο λέει ότι «το χτυπάνε τα συμφέροντα»!!! Βίντεο

Η αλήθεια χτυπά την πόρτα του Μαξίμου αλλά εκείνο λέει ότι «το χτυπάνε τα συμφέροντα»!!! Βίντεο

Ακόμη κι αν δεν υπήρχε η αποκάλυψη για την κυβερνητική μονταζιέρα στα ηχητικά ντοκουμέντα από τη νύχτα των Τεμπών, υπάρχουν πολλές πάρα πολλές άλλες που η κυβέρνηση αρνείται εδώ και ένα χρόνο να αντιμετωπίσει. Αρνείται να δώσει απαντήσεις επαναλαμβάνοντας ότι το λόγο έχει δικαιοσύνη που όμως 12 μήνες μετά δεν έχει ακουστεί! Αν δεν υπήρχαν οι συγγενείς των θυμάτων τα Τέμπη θα είχαν γίνει ήδη επέτειος…

Ο Βασίλης Κοκοτσάκης, Ειδικός Πραγματογνώμονας, εξήγσε στον Γιώργο Σαχίνη στο ΚΡΗΤΗ TV  με συγκλονιστικο τρόπο γιατί στα Τέμπη μιλάμε για έγκλημα το οποίο έγινε προσπάθεια να συγκαλυφθεί.

 

Η κυβέρνηση το 12 μηνο που μεσολάβησε από το έγκλημα των Τεμπών έκανε τα πάντα για να το τοποθετήσει στο ράφι της λήθης. Δεν τα κατάφερε. Πίστεψε ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών της «εξεταστικής επιτροπής η υπόθεση θα έκλεινε. Προφανώς θεώρησε ότι όπως και σε πολλά άλλα θέματα έχοντας την πλήρη κάλυψη και υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης  θα ξεπερνούσε και το θέμα των Τεμπών.

Τώρα με τις αποκαλύψεις γεγονότων που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν έχει προσφύγει στο «επιχείρημα» ότι την «χτυπάνε τα συμφέροντα»! Εκτός από τους φανατικούς οπαδούς του κ.Μητσοτάκη νομίζουμε ότι ουδείς άλλος κάτοικος Ελλάδας πείθεται από τέτοιες αστειότητες που θα προκαλούσαν γέλιο αν δεν είχαμε να κάνουμε με 57 νεκρούς.

Η κυβέρνηση Μητστοάκη είχε και εξακολουθεί να έχει «μιντιακή» υποστήριξη που καμία άλλη κυβέρνηση δεν είχε σε όλη τη μεταπολίτευση. Όσο για τα…συμφέροντα; Αυτά ας τα βρουν όσοι μέχρι προχθές πήγαιναν χέρι χέρι μαζί τους. Δεν αφορούν κανέναν άλλον και ειδικά τους ανθρώπους που θρηνούν τους νεκρούς τους. Τα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί είναι συντριπτικά και δεν αντιμετωπίζονται με φθηνές δικαιολογίες.

Σε πολιτικό επίπεδο η κυβέρνηση μπορεί να βρίσκεται ίσως για πρώτη φορά σε τόσο δύσκολη θέση με τον Στέφανο Κασσελάκη να θέτει όχι μόνο ζήτημα παραίτησης Μητσοτάκη αλλά και ζήτημα αξιοπιστίας των εκλογών και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  να καταθέτει πρόταση δυσπιστίας που στηρίζεται από τα υπόλοιπα κόμματα. Ούτε ο κ.Μητσοτάκης θα παραιτηθεί, ούτε η πρόταση δυσπιστίας θα περάσει, αλλά είναι σαφές ότι η κυβέρνηση έχει μπει σε ναρκοπέδιο! Στο οποίο υπάρχει ακόμη μία νάρκη που φαίνεται έτοιμη να την πατήσει: το ελληνοτουρκικό…

Τα «συμφέροντα» που επικαλείται η κυβέρνηση πάντως της απάντησαν…

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης