Υποστηριξε το militaire

Το σκληρό τεστ των ευρωεκλογών για τα ελληνικά κόμματα και η «απόδραση» Μητσοτάκη-Ευ.Αντώναρος

Militaire News

Η Ευρώπη με δυο πολέμους στο κατώφλι της ετοιμάζεται για ευρωεκλογές. Μαζί φυσικά και η Ελλάδα. Εκλογές πολύ κρίσιμες για την Ευρώπη και την Ελλάδα. Οι πόλεμοι επιδείνωσαν τα υπαρκτά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και οδηγούν μάζες προς ακροδεξιά σχήματα.

Η Ελλάδα πάει στις ευρωπαϊκές κάλπες με ένα εσωτερικό πολιτικό σκηνικό που θα δοκιμαστεί από το αποτέλεσμα τους. Ο πρώτος χρόνος της δεύτερης τετραετίας Μητσοτάκη είναι καταστροφικός για την εικόνα της κυβέρνησης που με τόση προσπάθεια και έξοδα για επικοινωνιολόγους «χτίστηκε». Η αξιωματική αντιπολίτευση επίσης θα δοκιμαστεί και το ποσοστό της είναι θέμα επιβίωσης. Τα κόμματα δεξιά της ΝΔ ελπίζουν ότι θα εισπράξουν την δυσαρέσκεια για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος έχει εκφράσει την πρόθεση του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μιλά στο militaire channel για την κρισιμότητα των εκλογών για όλη την Ευρώπη και φυσικά για τα εσωτερικά σοβαρά ζητήματα. Μιλά για το έγκλημα των Τεμπών, το σθένος της κυρίας Καρυστιανού, τα πολύ επικίνδυνα παιχνίδια της κυβέρνησης με το Σύνταγμα και τέλος απαντά στα σενάρια περί «ευρωπαϊκής απόδρασης» του κ.Μητοτάκη. «Ας φύγει και για πρόεδρος της Μογγολίας, κάθε ημέρα που μένει κάνει ζημιά», λέει.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης