Υποστηριξε το militaire

Ο Μακρόν Ναπολέων, η πυρηνική Τουρκία και το πρόβλημα ασφάλειας της Ελλάδας-Κ.Πικραμένος

Militaire News

«Το τελευταίο Χαλιφάτο»είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Κώστα Πικραμένου ,που είναι διευθυντής Ερευνών της CP Consulting, εταιρείας εκπόνησης στρατηγικών μελετών, εμπειρογνώμων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για θέματα Τουρκίας, Υπηρεσιών Πληροφοριών και Πολιτικού Ισλάμ.

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου συνομιλούμε με τον κ.Πικραμένο για το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με την ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας. Εκρηκτικοί μηχανισμοί απειλούν άμεσα ζωές πολιτών και καταστρέφουν τις περιουσίες τους σε γειτονιές της Αθήνας και η ανασφάλεια μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Το «από τύχη ζούμε» δεν είναι σχήμα λόγου. Ο κ.Πικραμένος μιλά για την κατάσταση που επικρατεί στις διωκτικές αρχές, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και στην ΕΥΠ, που ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει ανέκδοτο.

Ζει και εργάζεται χρόνια στη Γαλλία ,συνεπώς έχει άποψη από πρώτο χέρι για το τι συμβαίνει στην πολιτική της ζωή. Πόσο εννοεί ο πρόεδρος Μακρόν όσα λέει για ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων στην Ουκρανία; Γιατί επανέρχεται στο θέμα προκαλώντας ανησυχία σε όλη την Ευρώπη;

Τέλος ο κ.Πικραμένος μιλά για τα ελληνοτουρκικά και την Τουρκία ,επισημαίνοντας τις πυρηνικές της φιλοδοξίες αλλά και την έλλειψη στρατηγικού δόγματος στην Ελλάδα.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης