Υποστηριξε το militaire

«Διαλύουν την Εθνική Άμυνα, βούλιαξαν την οικονομία»-Δημ.Καζάκης

Militaire News

Ο επικεφαλής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Δημήτρης Καζάκης θα ταξιδέψει στην Ρωσία τις επόμενες ημέρες. Θα είναι παρατηρητής των προεδρικών εκλογών στις 15-17 Μαρτίου.

Τον κ.Καζάκη τον …πρόλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που ανεξήγητα (;) έσπευσε όχι στη Ρωσία αλλά στην Ουκρανία για να στηρίξει τον κ.Ζελένσκι. Υπάρχει κάποια εξήγηση γι΄  αυτή την εμμονή του πρωθυπουργού να εκθέτει με προσωπικές του επιλογές την χώρα σε περιπέτειες που δεν θα έχουν καλή εξέλιξη; Ο κ.Καζάκης μιλά με πολύ σκληρό τρόπο για τις επιλογές της κυβέρνησης την οποία κατηγορεί ευθέως ότι με αφορμή την Ουκρανία διαλύει την Εθνική Άμυνα. Υποστηρίζει την άποψη του με συγκεκριμένα γεγονότα…

Ο κ.Καζάκης αποδομεί με εκκωφαντικό τρόπο και παρουσιάζοντας πίνακες με στοιχεία το κυβερνητικό αφήγημα για το «οικονομικό θαύμα» που δήθεν έχει επιτύχει. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική ,σκοτεινή και επικίνδυνη. Ο κ.Καζάκης υποστηρίζει ότι η χώρα δεν μπορεί πλέον να δανείζεται και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. «Η χώρα εδώ και ένα τρίμηνο δεν μπορεί να δανειστεί. Η κυβέρνηση σπατάλησε εκατομμύρια σε πληρωμένα δημοσιεύματα για να παρουσιάσουν μια ψευδή εικόνα», υποστηρίζει ο κ.Καζάκης. Η ελληνική οικονομία «δεν πετάει» και όχι μόνο αυτό. Ο επικεφαλής του ΕΠΑΜ εκτιμά ότι «υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να αναγκαστεί η χώρα εντός του 2024 να πάει σε παύση πληρωμών».

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης