Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
08/03/2024 | 05:31 (ενημερώθηκε 2 μήνες πριν)
Militaire News

Χάνεις άνθρωπο στη μονάδα σου; Προάγεσαι…

Χάνεις άνθρωπο στη μονάδα σου; Προάγεσαι...
O Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, παρέστη την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, στην τελετή απόδοσης τιμής στους θανόντες της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, κατά την έπαρση της σημαίας στο Στρατόπεδο "Παπάγου", με την ολοκλήρωση του τριήμερου πένθους των Ενόπλων Δυνάμεων. Παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ένοπλων Δυνάμεων, Παναγίας Παντάνασσας. (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ/EUROKINISSI)

Στην εποχή της «καινοτομίας» που εξαγγέλει σε κάθε ευκαιρία ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας να επισημάναμε αρκετά από τα θλιβερά παράδοξα των κρίσεων. Αρκεστήκαμε μόνο σε αυτά που είχαν να κάνουν με τραγωδίες που έζησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο πρόσφατο παρελθόν. Μελετώντας τις κρίσεις προκύπτουν κι άλλα.

Ποιος μπορεί να απαντήσει αν είναι λογικό Αξιωματικός που έχει χάσει άνθρωπο στη μονάδα του, υπό συνθήκες που ακόμη και σήμερα δεν έχουν ξεκαθαριστεί , να προάγεται!

Τελικά στις κρίσεις τι ακριβώς κρίνεται; Πως αξιολογείται ένα στέλεχος; Και τι λένε από το ΥΠΕΘΑ σε γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς κανένας ποτέ να τους δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα τους; Μετά έχουν απορίες ,γιατί νέοι άνθρωποι δεν επιλέγουν πλέον την στρατιωτική καριέρα.

Αλήθεια μήπως το ΓΕΕΘΑ μπορεί να μας απαντήσει πόσοι στρατιωτικοί χάθηκαν το 2023, που ήταν για την Ελλάδα έτος ειρήνης;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης