Υποστηριξε το militaire

Πως ο πρωθυπουργός πήγε την πίεση των στρατιωτικών στο 20! Αρ. Κασιδόπουλος

Militaire News

Ο πρωθυπουργός με μια του δήλωση πήγε την πίεση των στρατιωτικών στο 20! Πως το κατάφερε αυτό; Η δήλωση του ότι την τελευταία 4ετία έχουν δοθεί αυξήσεις 20% στους μισθούς «έβγαλε από τα ρούχα τους» τα στελέχη και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που ψάχνουν να βρουν την αύξηση!

Η αγανάκτηση αποτυπώνεται στη συνέντευξη του αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Στρατιωτικών Αριστείδη Κασιδόπουλου, ο οποίος με ένταση και με το χαρτί μισθοδοσίας του ρωτά τον πρωθυπουργό που ,πότε και σε ποιούς έχει δώσει αυξήσεις 20%!

Η κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι καθόλου καλή με τις μαζικές παραιτήσεις να συνεχίζονται και ουδείς να ασχολείται σοβαρά με το θέμα. Στο οικονομικό πρόβλημα έρχονται να προστεθούν και μια σειρά μέτρων που πλήττουν τους στρατιωτικούς, όπως αυτά που έχουν να κάνουν με την ενοποίηση των στρατιωτικών νοσοκομείων και την ακόμη μεγαλύτερη εμπλοκή με το ΕΣΥ.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης