Υποστηριξε το militaire

Οι επιπολαιότητες μας για τη Χάγη και ο νέος «ιταλο-τουρκικός» κίνδυνος! Νότης Μαριάς

Militaire News

Η συζήτηση για το δικαστήριο της Χάγης είναι σχεδόν μόνιμη στην Ελλάδα και αυτό έχει να κάνει με τα ελληνοτουρκικά. Ο Νότης Μαριάς Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, πρώην Ευρωβουλευτής, κάνει μια εξαιρετική ανάλυση για το πως «σκέπτεται» αυτό το δικαστήριο, με αφορμή την εκδίκαση της προσφυγής της Νότιας Αφρικής κατά του Ισραήλ. Εξηγεί με στοιχεία πόσο απρόσεκτοι είναι οι Έλληνες πολιτικοί και οι κυβερνήσεις μας  σε όσα λένε και γράφουν. Κάποια απ΄ αυτά τα «απρόσεκτα» μπορεί να τα βρούμε μπροστά μας.

Εξίσου επιπόλαιοι και πρόχειροι είμαστε και στα όσα συμβαίνουν στη «γειτονιά» μας. Τελευταίο δείγμα αυτής της επιπολαιότητας, όσα συμβαίνουν μεταξύ Ιταλίας-Τουρκίας με επίκεντρο στη Λιβύη. Ρώμη και Άγκυρα όχι απλά τα έχουν βρει αλλά με αυτά που έχουν συμφωνήσει δεν θα πρέπει να παριστάνουμε τους έκπληκτους, όταν τουρκικές και ιταλικές φρεγάτες θα περιπολούν νότια της Κρήτης.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης