Υποστηριξε το militaire
31/01/2024 | 09:25

«Το F-35 δεν είναι όπλο ,είναι πολιτικό και επιχειρηματικό εργαλείο»-Υποπτέραρχος ε.α Δημ. Παντελάτος

Militaire News

Ο Υποτέραρχος ε.α Δημήτρης Παντελάτος πριν από ένα χρόνο δήλωνε στο militaire channel ότι «το F-35 δεν είναι όπλο ,αλλά ένα πολιτικό και επιχειρηματικό εργαλείο».

Οι εξελίξεις τον δικαιώνουν. Την ώρα που στο Μέγαρο Μαξίμου πέταγαν πυροτεχνήματα πανηγυρίζοντας επειδή οι ΗΠΑ θα μας …επιτρέψουν να πληρώσουμε κοντά στα 10 δις για να αγοράσουμε F-35, η αναπληρώτρια ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ δήλωνε από την Άγκυρα ότι η Ουάσινγκτον είναι έτοιμη να καλοσωρίσει την Τουρκία στο πρόγραμμα των F-35, αρκεί να έχει τους S-400 πάντα σε κατάσταση αποθήκευσης. Αυτή είναι η «διευθέτηση» που περιέγραψε. Για όσους βιαστούν να πουν ότι η κυρία Νούλαντ μπορεί να λέει ότι θέλει να επισημάνουμε ότι είναι εκείνη που όταν ήρθε στην Αθήνα ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία ότι «δεν μπορούμε να μη δώσουμε τα F-16 στην Τουρκία». Και με αυτή την πληροφορία -όχι μόνο με αυτή- γράφαμε και ξαναγράφαμε ότι οι Αμερικανοί θα δώσουν τα F-16 στην Τουρκία.

Ο Υποπτέραρχος ε.α Δημήτρης Παντελάτος μίλησε χθες βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και στον Πάνο Χαρίτο. Όπως πάντα οι απόψεις του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι όχι μόνο επειδή επιβεβαιώνονται.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης