Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
26/01/2024 | 20:47
Militaire News

Τοστ «κομμένα» έρχονται τα F-35!

Τοστ «κομμένα» έρχονται τα F-35!

Τα όσα ακούστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για τα …4 τοστ που είναι αρκετά για μια οικογένεια μεταδίδονταν σχεδόν ταυτόχρονα με τις πληροφορίες για την μεγάλη χάρη που θα μας κάνουν οι ΗΠΑ, εγκρίνοντας το αίτημα μας να πληρώσουμε μέχρι και 8 δις για τα αεροσκάφη F-35!!! Όπως μεταδίδει το κυβερνητικό επιτελείο «τη Δευτέρα το πρωί το προσχέδιο της έγκρισης θα είναι στο γραφείο του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια»! Στο μεταξύ το Σαββατοκύριακο προλαβαίνει να συζητήσει με κάποιον αεροπόρο πρώτο γραμμής για να του υπενθυμίσει -γιατί ξέρει βεβαίως- ότι το αεροσκάφος όταν θα πρόκειται για την Τουρκία μάλλον …δεν θα παίρνει μπροστά.

Στο συνολικό κόστος της αγοράς μην ξεχάσουμε να υπολογίσουμε και το κόστος συντήρησης των αεροσκαφών. Κόστος που πολύ φοβόμαστε ότι θα οδηγήσει σε απαξίωση τα Rafale , τα οποία όπως είναι γνωστό ακόμη και σε όσους δεν έχουν καμία σχέση με την αεροπορία, φέρουν τα σοβαρά όπλα της ΠΑ.

Για όλα αυτά μη το δένετε ότι τα 4 τοστ δεν θα περικοπούν! Μπορεί σύντομα να ακούσουμε από τηλεοράσεως ότι αρκούν και τα δύο, αρκεί να τα κόβεις στη μέση για να «δείχνουν» πάλι τέσσερα!

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης