Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΠΝ
22/01/2024 | 05:36 (ενημερώθηκε 3 μήνες πριν)
Militaire News

Κυβερνητική προπαγάνδα κατά στελεχών του ΠΝ και απαράδεκτες διαρροές φωτογραφιών!

Κυβερνητική προπαγάνδα κατά στελεχών του ΠΝ και απαράδεκτες διαρροές φωτογραφιών!

Μόλις δημοσιοποιήθηκε η είδηση για τις παραιτήσεις στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού, η κυβερνητική προπαγάνδα έπιασε δουλειά. Μέχρι για «ανταρσία» και «στάση» ακούσαμε και διαβάσαμε. Κάποιοι εξέφρασαν την έκπληξη τους, συνέδεσαν άμεσα τις παραιτήσεις με την αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα και έγραψαν ακόμη και το απίθανο επιχείρημα ότι η κυβέρνηση «στέλνει ένα σύγχρονο πολεμικό πλοίο» στην περιοχή της κρίσης!!!

Στο Ναύσταθμο ακόμη γελάνε με δημοσίευμα ιστοσελίδας που συχνά πυκνά πρωταγωνιστεί στην κυβερνητική προπαγάνδα και επικαλέστηκε τα περί «σύγχρονου πλοίου». Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού σκέφθηκαν να στείλουν ερώτημα για να τους πουν ποιο πλοίο εννοούν, γιατί δεν μπορεί ακόμη κι ένας δόκιμος δημοσιογράφος να μην γνωρίζει την ηλικία των φρεγατών του Στόλου! Επίσης είναι μάλλον αδύνατον να μην έχει πάρει το αυτί τους το «τρέξιμο» που υπάρχει αυτές τις ημέρες στο Ναύσταθμο για να συμμαζευτεί ένα πλοίο και να πάει στην Ερυθρά Θάλασσα.

Ο μηχανισμός κυβερνητικής προπαγάνδας έκανε ένα ακόμη φάουλ, το οποίο η λογική λέει ότι θα πρέπει να απασχολήσει τη νέα ηγεσία του ΓΕΕΘΑ. Μοίρασε φωτογραφίες με σύστημα αντι-drone που τοποθετείται στη φρεγάτα που σχεδιάζουν να στείλουν στην Ερυθρά Θάλασσα! Ισραηλινής προέλευσης, χαμηλών δυνατοτήτων λένε οι πληροφορίες. Αλλά με δεδομένη την ευαισθησία αυτής της κυβέρνησης για τις διαρροές απορρήτων, υποθέτουμε ότι σήμερα θα διαταχθεί έρευνα για το πως, ποιος και γιατί διέρρευσε τη φωτογραφία. Εκτός αν το απόρρητο ισχύει μόνο για το πόσα ελικόπτερα Apache έχασε αυτή η κυβέρνηση μέσα σε λίγες ώρες σε καιρό ειρήνης!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης