Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
04/01/2024 | 05:20 (ενημερώθηκε 4 μήνες πριν)
Militaire News

Πάμε για νέα αγορά VIP και η μυστηριώδης πτήση Μητσοτάκη στο Παρίσι

Πάμε για νέα αγορά VIP και η μυστηριώδης πτήση Μητσοτάκη στο Παρίσι

«Η φτώχεια θέλει καλοπέραση» και φαίνεται ότι η κυβέρνηση ενστερνίζεται απολύτως αυτή την προσέγγιση! Δεν εξηγείται αλλιώς ότι όπως φαίνεται υπάρχουν σκέψεις αν όχι και συζητήσεις για την αγορά ενός ακόμη VIP αεροσκάφους, λίγους μήνες μετά από την απόκτηση του Falcon. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Data Journalists, υπάρχουν σχέδια για την προμήθεια ενός ακόμη Falcon! Πρωθυπουργός και υπουργοί πετούν πολύ και φαίνεται ότι πετούν μόνο VIP…

Για το τελευταίο VIP προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη ,διαδίδοντας ότι το πήραμε…τσάμπα, λόγω της παραγγελίας των Rafale. Αποδείχτηκε ότι πληρώσαμε 22 εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα το σενάριο λέει ότι η κατασκευάστρια εταιρεία του Falcon θα αναλάβει να πουλήσει ένα από τα παλαιότερα VIP αεροσκάφη για να προμθευτούμε το νέο μας αεροσκάφος. Αν έχουμε επιλέξει το Falcon 8 τότε πρέπει να υπολογίζουμε κόστος 70 εκατομμυρίων.

Όμως η επίσης σημαντική αποκάλυψη που κάνουν οι Data Journalists έχει να κάνει και με μία μυστηριώδη και άρα μυστική πτήση του πρωθυπυργού στο Παρίσι. Η πτήση με το υπάρχον VIP αεροσκάφος έγινε στις 8 -9 Δεκεμβρίου, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της Ολλανδίας. Μετά από τη συνάντηση το αεροσκάφος δεν πέταξε για την Αθήνα, αλλά για το Παρίσι ,όπου προσγειώθηκε στο Μπουρζέ. Παρέμεινε εκεί περίπου 25 λεπτά και ουδείς γνωρίζει γιατί έγινε αυτή η πτήση.

Το θέμα που τίθεται είναι ότι η χρήση των VIP αεροσκαφών γίνεται ή πρέπει να γίνεται με σαφείς κανόνες και πλαίσιο. Ήδη το Μέγαρο Μαξίμου έχει καταστρατηγήσει την υποβολή ονομαστικής λίστας επιβατών στις πτήσεις VIP. Η απόφαση ελήφθη ότι αποκαλύφθηκε ότι σε μία πρωθυπουργική πτήση πετούσαν άτομα που δεν έπρεπε. Όπως ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος του κ.Μητσοτάκη. Τώρα διαπιστώνουμε ότι τα VIP αεροσκάφη «παρεκκλίνουν» περιέργως της πορείας τους…

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ ΕΔΩ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης