Υποστηριξε το militaire
27/12/2023 | 13:22

Προβληματικά σε εκτινασσόμενο κάθισμα και κινητήρες τα Τ-2 έπρεπε να έχουν αποσυρθεί από το 2021! Αθ.Παπανικολάου

Militaire News
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest

Αεροσκάφος «μισού αιώνα» με προβλήματα στους κινητήρες αλλά και στο σύστημα εκτινασσόμενου καθίσματος των χειριστών είναι τα εκπαιδευτικά αεροσκάφη Τ-2! Ένα απ΄ αυτά έπεσε σήμερα στην Καλαμάτα , αφαιρώντας τη ζωή ενός χειριστή-εκπαιδευτή της ΠΑ!

Θα ακουστούν λυπητερές δηλώσεις συντριβής, αλλά κανένας δεν θα πει ότι τα αεροσκάφη αυτά έπρεπε με βάση μελέτη που έχει γίνει από την ΠΑ, να είχαν αποσυρθεί το αργότερο το 2021! Δεν το λέμε εμείς. Τα έχει πει δημόσια ο Αντιπτέραρχος ε.α Αθανάσιος Παπανικολάου. Όχι σήμερα αλλά από την παράδοση των καθηκόντων του! Τα είπε ξανά το 2019 μιλώντας στο militaire channel! Επειδή όπως τραγικά αποδείχτηκε κανένας δεν τον άκουσε, δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του, πριν ακούσετε τις δηλώσεις θλίψης. Κατά τ΄  άλλα αναμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση των F-35!

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης