Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
12/12/2023 | 05:17 (ενημερώθηκε 5 μήνες πριν)
Militaire News

Η επιλεκτική «κάθετη» διοίκηση του ΓΕΕΘΑ επί ημέρων Κ.Φλώρου και η ανοχή του ΓΕΣ

Η επιλεκτική «κάθετη» διοίκηση του ΓΕΕΘΑ επί ημέρων Κ.Φλώρου και η ανοχή του ΓΕΣ
Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) στη Βάρη Αττικής, η τελετή απονομής πτυχίων στους Ευέλπιδες της Τάξης 2023. Τα πτυχία απένειμε στους Ευέλπιδες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, και στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή του διακριτικού εμβλήματος της Σχολής στους αλλοδαπούς αποφοιντούντες Ευέλπιδες. Με το πέρας της τελετής ο Αρχηγός ΓΕΣ έδωσε τις κατευθύνσεις του για τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους. Τέλος ο Ισπανός Ακόλουθος Άμυνας (ΑΚΑΜ) Πλοίαρχος Federico Antonio Garcia Castro απένειμε το ξιφίδιο του Ισπανικού Στρατού στον πρωτεύσαντα Εύελπι της Τάξης 2023. (ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ/EUROKINISSI)

Τι και εάν η μεγαλύτερη διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων (ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ) ολοκληρώθηκε εδώ και πλέον 2 μήνες, τα στελέχη αναμένουν την αποζημίωσή τους για τις επιπλέον ώρες που απασχολήθηκαν.

Σαν να μην έφτανε αυτό τα στελέχη του ΓΕΣ διαπιστώνουν με οργή ότι η αποζημίωσή τους υπολείπεται κατά περίπου 50% της αποζημίωσης που θα λάβουν τα στελέχη που υπηρετούν στο ΓΕΕΘΑ, αλλά και στα λοιπά Επιτελεία (ΓΕΑ-ΓΕΝ).

Και όλα αυτά την ώρα που που η απευθείας ανάθεση της κατασκευής περίφραξης στο νέο κτίριο της ΔΕΠ (αξίας 73.000 Ευρώ), θα χρεωθεί στον προϋπολογισμό του ΓΕΣ !

Συγχαρητήρια στον Α/ΓΕΣ σχετικά με την μέριμνα για το προσωπικό του Κλάδου του.

Συγχαρητήρια βεβαίως και στον Α/ΓΕΕΘΑ για την διάκριση έναντι των  στελεχών που διοικεί.

Υ.Γ :  Παρεπιπτόντως, μήπως ολοκληρώθηκε το έργο της περίφραξης του οποίου ο φάκελος της δαπάνης, σύμφωνα με τη διαταγή διάθεσης της πίστωσης,  θα έπρεπε να έχει συνταχθεί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (τιμολόγια κ.α.) μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου ;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης