Υποστηριξε το militaire

«Καζάν καζάν» δεν υπάρχει στην Κύπρο, μόνο συνεχείς προκλήσεις στη «νεκρή ζώνη»-Βίντεο

Militaire News

Την ώρα που στην Αθήνα υπάρχει επιβολή κατάστασης…νιρβάνα στα ελληνοτουρκικά, στην Κύπρο οι δυνάμεις του Αττίλα κάνουν ότι θέλουν στη «νεκρή ζωνή». Πριν από μερικές ημέρες υπήρξε νέα σοβαρότατη πρόκληση η οποία πέρασε ομολογούμε απαρατήρητη από όλους μας! Αποκαλυπτικό το βίντεο από το Sigmalive.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ρωτήθηκε για την σύντομη συνάντησή του με τον ΓΓ των ΗΕ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής για το Κλίμα, στο Ντουμπάι και είπε ότι «ενημέρωσα τον ΓΓ για όλα αυτά που γίνονται στη νεκρή ζώνη, αυτά που γίνονται στον Άγιο Δομέτιο, αλλά και γενικότερα για την προσέγγιση των κατοχικών δυνάμεων. Την ίδια στιγμή ο ΓΓ μου ανέφερε επίσημα ένα άλλο όνομα, μια άλλη προσωπικότητα που προτίθεται να διορίσει (ως απεσταλμένο του για το Κυπριακό).

Ενημέρωσε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και αναμένει τις απαντήσεις. Η δική μας απάντηση θα δοθεί την Δευτέρα, και η ίδια ενημέρωση ήρθε και μέσα από τη Μόνιμη μας Αντιπροσωπεία στη Νέα Υόρκη που ενημερώθηκε για την πρόθεση του ΓΓ, όπως επίσης ενημερώθηκε και ο Διαπραγματευτής από τη Βοηθό ΓΓ των ΗΕ κα Ντι Κάρλο.

Ελπίζω να έχουμε σύντομα εξελίξεις. Επαναλαμβάνω, η δική μας απάντηση θα δοθεί τη Δευτέρα».
Ερωτηθείς τι διημείφθη μεταξύ του ιδίου και του Τούρκου Προέδρου κατά τη σύντομη επαφή τους στο Ντουμπάι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «ήταν μια συζήτηση γενικότερα για το Κυπριακό, για την ανάγκη να δημιουργηθούν εξελίξεις, να λυθεί το Κυπριακό, κάτι που, όπως του ανέφερα, θα βοηθήσει να ενισχυθούν και οι ευρωτουρκικές σχέσεις και, γενικότερα, να δημιουργηθούν στην περιοχή μας τέτοιες συνθήκες που θα είναι προς όφελος όλων των κρατών».

Προς το παρόν αναμένουμε τον Τούρκο πρόεδρο στην Αθήνα, με κάποιους να έχουν την αγωνία αν θα έρθει με διάθεση …Βερολίνου. 

Όσο του κάνουμε τα κέφια έχει λόγο να προκαλέσει οποιοδήποτε επεισόδιο;

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης