Υποστηριξε το militaire
Videos ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
15/11/2023 | 19:53 (ενημερώθηκε 5 μήνες πριν)
Militaire News

Η πλήρης αλλαγή θέσεων Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό και το «έργο» του Ελληνικού

Η πλήρης αλλαγή θέσεων Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό και το «έργο» του Ελληνικού
Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023. *ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ EDITORIAL USE * (POOL PHOTO/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ/EUROKINISSI)

Άλλαξε θέσεις και απόψεις στο πρόβλημα του μεταναστευτικού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ξέχασε να το πει και αυτό προεκλογικά;
Ακούγοντας τις δηλώσεις του δίπλα στον καγκελάριο της Γερμανίας Ο.Σολτς, θα έλεγε κανείς ότι έχει ξεχάσει πόσο μεγάλη σημασία είχε δώσει και πόσο είχε εκμεταλλευθεί τα γεγονότα με την προώθηση μεταναστών από την Τουρκία στον Έβρο, τον χειμώνα του 2020.
Τώρα δηλώνει ότι η χώρα μας έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από εργατικό δυναμικό και συνεπώς είναι ευπρόσδεκτα χέρια για δουλειά!

Με την ανεργία να είναι πάνω από το 10% είναι να απορεί κανείς για τις μεγάλες ανάγκες στις οποίες αναφέρεται ο πρωθυπουργός. Εκτός αν έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του. Όπως για παράδειγμα το σύγχρονο γιοφύρι της Άρτας, το «έργο» του Ελληνικού, το οποίο όπως μαθαίνουμε εκτός των πολλών άλλων προβλημάτων ,έχει και το πρόβλημα της έλλειψης εργατών που πρέπει να δουλέψουν. Δεν βρίσκουν αρκετό κόσμο να δουλέψει στο «έργο» και η «εισαγωγή εργατικού δυναμικού» εξετάζεται εδώ και καιρό. Γι΄ αυτό ίσως τον τελευταίο καιρό όλο και συχνότερα ακούμε για τις «ανάγκες εργατικού δυναμικού»…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης