Υποστηριξε το militaire
23/09/2023 | 05:20

Θανάσιμοι κίνδυνοι για τη Θεσσαλία την οποία θέλουν να ξεχάσουμε! Όθων Ηλιόπουλος

Militaire News

Θα ξεχάσουμε και τη Θεσσαλία; Το θέμα της ανυπολόγιστης καταστροφής έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τα μέσα ενημέρωσης! Λες και δεν υπήρξε!

Δυστυχώς υπάρχει και μαζί με την καταστροφή υπάρχουν και οι τεράστιοι υγειονομικοί κίνδυνοι για τους πληθυσμούς που έχουν πληγεί αλλά και για τους ανθρώπους που δουλεύουν στην περιοχή για να τους βοηθήσουν.Τι έχει γίνει για όλα αυτά; Πολύ φοβόμαστε ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα! Απλά δεν διαβάζουμε, δεν ακούμε και δεν βλέπουμε τίποτα από τη Θεσσαλία!

Αυτός είναι ο λόγος που ζητήσαμε την άποψη του Δρ Όθωνα Ηλιόπουλου, Αν. Καθηγητή Ογκολογίας  στο Harvard Medical School  και βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Τα όσα λέει ο κ.Ηλιόπουλος θέτουν σοβαρότατα ερωτήματα με πρώτο, πως είναι δυνατόν κάποιοι στην κυβέρνηση να εξακολουθούν να παριστάνουν ότι η καταστροφή στην Θεσσαλία…πέρασε. Το πως μπορούν και κοιμούνται αμέριμνοι το βράδυ είναι επίσης ένα ερώτημα.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης