Υποστηριξε το militaire
15/09/2023 | 05:30

«Επικίνδυνη αποστολή» για τον στρατό σε ενεργή υγειονομική βόμβα στη Θεσσαλία-Π.Παπανικολάου

Militaire News

«Επικίνδυνη αποστολή» για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στη Θεσσαλία. Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε χθες ότι στρατιωτικοί θα εμπλακούν και στην περισυλλογή των νεκρών ζώων στις περιοχές που επλήγησαν από τη φονική κακοκαιρία.

Το πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η αποστολή αν δεν ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των στρατιωτικών , εξηγεί ο ιατρός Παναγιώτης Παπανικολάου ,γενικός γραμματέας Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και Διευθυντής Νευροχειρούργος στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο κ.Παπανικολάου κρούει κώδωνα κινδύνου για την υγειονομική ωρολογιακή βόμβα που απειλεί τους τοπικούς πληθυσμούς. Χαρακτηρίζει αλαλούμ τη διαχείριση που έχει γίνει μέχρι στιγμής. Άλλα ανακοινώνονται και άλλα γίνονται ή δεν γίνονται καθόλου. Η επικοινωνία κυριαρχεί δυστυχώς και σε αυτές τις δραματικές ώρες. Μόνο που η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και επικίνδυνη και ο κ.Παπανικολάου εξηγεί γιατί.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης