Υποστηριξε το militaire
13/09/2023 | 05:30

Γιατί έχουμε τόσο χαμηλές διαθεσιμότητες στα εναέρια μέσα των ΕΔ; Βασίλης Πολίτης

Militaire News

«Ελικοπτεράς» του Πολεμικού Ναυτικού με μεγάλη εμπειρία ο Υποναύαρχος ε.α Βασίλης Πολίτης, σχολιάζει όσα έγιναν με τις πλημμύρες και ειδικά όσα είδαμε με τα ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο. Διαφωνεί με τη διαρροή των φωτογραφιών αλλά επισημαίνει ότι θα έπρεπε να έχουν γίνει εγκαίρως κινήσεις για να αποφευχθούν όσα έγιναν.

Τονίζει ότι το θέμα στο οποίο θα πρέπει να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας είναι οι χαμηλές διαθεσιμότητες των εναέριων μέσων των ΕΔ, όπως αυτές αποκαλύφθηκαν στις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας. Γιατί έχουμε τόσο χαμηλές διαθεσιμότητες; Που κάνουμε λάθος στη συντήρηση των εναέριων μέσων;

Ο κ.Πολίτης μιλά για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Δεν θα μπορούσε να είναι αισιόδοξος για τις εξελίξεις με όσα διαπιστώνει.Τα όσα προβλέπει θα πρέπει τουλάχιστον να μας προβληματίζουν. Η «δορυφοροποίηση» μας από την Τουρκία δεν είναι πια απίθανο ενδεχόμενο.

Τέλος ο κ.Πολίτης που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και σε θέματα ασφαλείας των λιμανιών μας, μιλά για τη δολοφονία στο Blue Horizon και για το τι πρέπει να διορθωθεί.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης