Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
18/08/2023 | 18:19 (ενημερώθηκε 8 μήνες πριν)
Militaire News

«Το ΥΠΕΞ δεν κατονομάζει καν ποιοι προκάλεσαν τα επεισόδια στην Κύπρο»! Ανακοίνωση από τη Φωνή Λογικής

«Το ΥΠΕΞ δεν κατονομάζει καν ποιοι προκάλεσαν τα επεισόδια στην Κύπρο»! Ανακοίνωση από τη Φωνή Λογικής

«Δεν υπάρχει δυστυχώς μία εβδομάδα, που να μην συμβαίνουν δυσάρεστα γεγονότα, είτε εντός της Ελληνικής επικράτειας, είτε ευρύτερα στο χώρο του Ελληνισμού, με τη νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023» ,επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Φωνή Λογικής.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Σήμερα είχαμε την πρωτοφανή επίθεση Τουρκοκυπρίων στα οχήματα μελών της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ.

Οι κυανόκρανοι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους κατευθύνθηκαν στη νεκρή ζώνη στην Πύλα ώστε να εμποδίσουν τις παράνομες κατασκευαστικές εργασίες των Τ/Κ που διεξήγαγαν στη νεκρή ζώνη οι οποίες θα συνδέουν το κατεχόμενο χωριό Άρσος με την Πύλα, κατά παράβαση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ. Οι Τ/Κ επιτέθηκαν σωματικά εναντίων ανδρών της UNFICYP και προκάλεσαν ζημιές στα οχήματα της ειρηνευτικής δύναμης, καθώς έκαναν χρήση και μπουλντόζας εις βάρος της ειρηνευτικής δύναμης.

Η Λευκωσία καταδίκασε τα επεισόδια, όπως επίσης η UNFICYP και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ενώ οι πρεσβείες των ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου και Γαλλίας κάλεσαν επιτακτικά την Τ/Κ πλευρά να σταματήσει άμεσα τις παράνομες οδικές εργασίες και να συμμορφωθεί με το ψήφισμα του ΟΗΕ 2674. Υπενθυμίζουμε ότι οι παραπάνω τρεις χώρες είναι μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Η Ελληνική αντίδραση και ειδικά το Ελληνικό ΥΠΕΞ με μία υποτονική ανακοίνωση, υποτίθεται καταδικάζει το πρωτοφανές επεισόδιο σε βάρους του αδελφού Κυπριακού λαού, χωρίς να κατονομάζει καν ποιοι δημιουργούν αυτά τα επεισόδια, στο πλαίσιο της «κατευναστικής» πολιτικής, η οποία λαμβάνει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις συνεχούς διολίσθησης, έναντι των δικαίων του Ελληνισμού. Η Ελλάδα πέραν των άλλων, είναι και μία από τις εγγυήτριες δυνάμεις της Κύπρου.

Η Ελληνική κυβέρνηση αρκέσθηκε επίσης σε μία τηλεφωνική επικοινωνία με την Κυπριακή πλευρά ότι θα τη στηρίξει. Είναι γεγονός ότι στην Άγκυρα έχουν αντιληφθεί τα φοβικά σύνδρομα της Ελληνικής Κυβέρνησης και συνεχώς θα επιζητούν περισσότερα και θα προβαίνουν όλο και πιο πολύ σε προκλητικές ενέργειες σε βάρος του Ελληνισμού.

Μην ξεχνάμε ότι στην Κύπρο μόνο το τελευταίο διάστημα είχαμε το άνοιγμα και τον εποικισμό των Βαρωσίων και την παράνομη πτήση του Ερντογάν στο Α/Δ Τύμπου. Δυστυχώς η εθνική εξωτερική πολιτική με τη βοήθεια διαφόρων «Δούρειων Ίππων», οδηγείται σε επικίνδυνες ατραπούς.

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης