Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τηλεφωνική συμπαράσταση της Αθήνας στη Λευκωσία για τις αγριότητες που κάνουν οι Τούρκοι

Τηλεφωνική συμπαράσταση της Αθήνας στη Λευκωσία για τις αγριότητες που κάνουν οι Τούρκοι
ΠτΔ – Πρωθυπουργός της Ελλάδας – Επίσημη επίσκεψη – Τελετή υποδοχής Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχεται τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. // PoR – Prime Minister of Greece – Official visit – Welcome ceremony Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nikos Christodoulides, welcomes the Prime Minister of Greece, Mr Kyriakos Mitsotakis.

Οι αγριότητες που κάνουν οι Τουρκοκύπριοι ,προφανώς με εντολές της Άγκυρας, στη «νεκρή ζώνη» της Κύπρου, προκάλεσαν την τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Χριστοδουλίδη.

Από την κυβέρνηση αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός εξέφρασε την έντονη αποδοκιμασία του για τις απαράδεκτες επιθέσεις Τουρκοκύπριων εναντίον των μελών της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (UNFICYP), στην περιοχή της Πύλας. Ελλάδα και Κύπρος είναι απόλυτα συντονισμένες ώστε να προβούν στις δέουσες ενέργειες σε διεθνές επίπεδο, διαμηνύει η κυβέρνηση. Εκτός από τις «δέουσες ενέργειες» μήπως η Αθήνα θα πρέπει να αναδείξει την εποθετικότητα της Τουρκίας σε όσους μας πιέζουν να αρχίσουμε συζητήσεις με την Άγκυρα;

Η ελληνική αντίδραση είναι μάλλον χαλαρή και προφανώς προκαλεί καχυποψία.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης