Υποστηριξε το militaire
15/08/2023 | 05:30

Αγνοούμενοι Κύπρου 1974: Μια βαρβαρότητα που διαρκεί 49 χρόνια!

Militaire News

Η βαρβαρότητα του Τούρκου εισβολέα δεν τελείωσε με την ολοκλήρωση της εισβολής. Συνεχίζεται επί 49 χρόνια όσο κι αν κάποιοι ακόμη και στην Αθήνα και στη Λευκωσία, προσπαθούν να την κρύψουν «κάτω από το χαλί»…

Οι Αγνοούμενοι της εισβολής από πρώτο θέμα ,χρόνο με το χρόνο οπισθοχωρούσαν από τη πρώτη γραμμή των θεμάτων που μας απασχολούσαν. Σιγά, σιγά «αρχειοθετήθηκαν» στην κατηγορία των «ενοχλητικών θεμάτων».

Μάταιος κόπος όσων συμμετέχουν στον ενταφιασμό του θέματος των Αγνοούμενων.

Ακόμη και όσοι έχουμε παιδικές αναμνήσεις των γεγονότων στην Κύπρο δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ΠΟΤΕ το θέμα. Δεν γνωρίζουμε αν είμαστε πολλοί ή λίγοι…

Αυτοί που σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσουν είναι οι συγγενείς των ανθρώπων που αγνοούνται. Συνεχίζουν να ψάχνουν όπως η Μαρία Ιωάννου Καρεφυλλίδου που αναζητά τον αδελφό της κι έχει συγκεντρώσει συγκλονιστικά στοιχεία. Έγραψε ένα συγκλονιστικό βιβλίο.

Δεν ξεχνούν και κάποιοι επαγγελματίες και ευσυνείδητοι δημοσιογράφοι. Η Σοφία Ιορδανίδου εμπνεύστρια και δημιουργός του πιο εμπεριστατωμένου ντοκιμαντέρ με τίτλο Ίχνη και ο Πέτρος Κασιμάτης που πρώτος αποκάλυψε στοιχεία για την τύχη αγνοουμένων.

Μιλούν και οι τρεις στο βίντεο που ετοιμάσαμε με αφορμή τη θλιβερή επέτειο του Αττίλα 2 στην Κύπρο.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης