Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΘΡΑΚΗ
22/07/2023 | 05:31 (ενημερώθηκε 9 μήνες πριν)
Militaire News

Ο Ερντογάν θέτει θέμα Θράκης και ο Φιντάν συναντήθηκε με τον Σαδίκ και την πρόεδρο του ΚΙΕΦ στην Κωνσταντινούπολη!

Ο Ερντογάν θέτει θέμα Θράκης και ο Φιντάν συναντήθηκε με τον Σαδίκ και την πρόεδρο του ΚΙΕΦ στην Κωνσταντινούπολη!

Ο Ερντογάν μπροστά στις κάμερες τηλεοπτικών σταθμών της χώρας του, δηλώνει ότι συζήτησε με τον Έλληνα πρωθυπουργό θέματα που είχαν να κάνουν «κυρίως με τη Θράκη» και τους μουφτήδες. Προσθέτει ότι «αυτά τα θέματα» τα «δουλεύουν» τα ΥΠΕΞ των δύο χωρών…

Η Αθήνα απαντά με κάποιες διαρροές «διπλωματικών κύκλων» που χαρακτηρίζονται «διάψευση».

Και στην Κωνσταντινούπολη , ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας, προερχόμενος από το «τιμόνι» της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ, ο Χ.Φιντάν, υποδεχόταν και συναντούσε τον Αχμέτ Σαδίκ και τη σύζυγο του και την πρόεδρο του φιλοτουρκικού κόμματος ΚΙΕΦ (DEB) που δραστηριοποιείται στη Θράκη, χρόνια τώρα. Είναι η Τσιγδάμ Ασάφογλου ,στα δεξιά της φωτογραφίας.

Όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι οποιοσδήποτε δεν μπορεί να μην έχει ερωτήματα για το τι έχει συζητήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός στις επαφές που είχε με τον Ερντογάν. Ειδικά στην τελευταία στο Βίλνιους της Λιθουανίας…Η Τουρκία πάντως κάνει τα πάντα για να μας  επισημάνει ότι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων που σπεύδουμε να καθίσουμε θα βάλει τα πάντα. Ακόμη και όσα θεωρούνται αδιανόητα προς συζήτηση για τον κάθε Έλληνα πολίτη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης