Υποστηριξε το militaire
18/03/2023 | 06:30

«Η Ελλάδα να γίνει υπολογίσιμη κι όχι δεδομένη»-Γ.Καμπάς Επίτιμος Α/ΓΕΣ

Militaire News

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει ξανά υπολογίσιμη κι όχι δεδομένη». Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Γιώργος Καμπάς μιλά για τα ελληνοτουρκικά, την ψευδαίσθηση της «διπλωματίας των σεισμών» που γρήγορα εξαφανίστηκε αλλά και για τη θέση των «συμμάχων» της χώρας.

Ο κ.Καμπάς εξηγεί γιατί δεν θα αλλάξει τίποτα στη στάση της Τουρκίας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών στη γειτονική χώρα. Μιλά για τις δικές μας εκλογές και θεωρεί απαραίτητο να τεθούν εκ των προτέρων απ ΄  όλα τα κόμματα οι  κόκκινες γραμμές μας οι οποίες όμως επισημαίνει ότι θα πρέπει να υποστηριχθούν αν χρειαστεί.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης με τον κ.Καμπά έχει να κάνει με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τα τεράστια προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει. Όταν η χώρα σπαταλά 15 δις για εξοπλισμούς δεν μπορεί να μη δίνει την παραμικρή σημασία σε αυτούς που θα κληθούν να τα διαχειριστούν, υποστηρίζει ο κ.Καμπάς.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης