Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
06/03/2023 | 06:10 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Η χώρα σε κατάσταση σοκ και οι ευθύνες πρωθυπουργού και αρχηγών κομμάτων για τη δημόσια αντιπαράθεση

Η χώρα σε κατάσταση σοκ και οι ευθύνες πρωθυπουργού και αρχηγών κομμάτων για τη δημόσια αντιπαράθεση

Μετά από τραγωδίες ακολουθεί πάντα η πολιτική-κομματική διαμάχη κι αυτό είναι μια ακόμη θλιβερή μας παθογένεια…Το να ελπίζουμε ότι θα το αποφύγουμε στην εθνική τραγωδία των Τεμπών είναι σχεδόν μάταιο, αλλά τουλάχιστον ας το προσπαθήσουμε.
Η ευθύνη ανήκει πρώτα απ ΄ όλα στον ίδιος τον πρωθυπουργό, το παρελθόν του οποίου βεβαίως είναι βεβαρημένο… Από χθες υπουργοί του έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ξανά στα τηλεοπτικά στούντιο και η εμφάνιση τους είναι θλιβερή. Τα σχετικά βίντεο που τους διαψεύδουν για όσα ισχυρίζονται δεν άργησαν να εμφανιστούν στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Οι πολίτες της χώρας βρίσκονται σε κατάθλιψη ,οι οικογένειες των νεκρών σε κατάσταση που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια και οι οικογένειες που έχουν τραυματίες στα νοσοκομεία ζουν αγωνία που δεν περιγράφεται.
Ας σοβαρευτούν λοιπόν οι πολιτικοί που από αύριο το πρωί θα αρχίσουν να εμφανίζονται στα τηλεοπτικά κανάλια. Οι συνήθεις ύποπτοι μετρ των προκλήσεων είναι γνωστοί. Ο πρωθυπουργός ας μαζέψει λοιπόν τους δικούς του και οι πρόεδροι των υπολοίπων κομμάτων να πράξουν το ίδιο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης