Υποστηριξε το militaire
Αμυντική Βιομηχανία
23/02/2023 | 06:15 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: «Εξαφάνιση» εργαζομένων και …ψάρεμα ψήφων!

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: «Εξαφάνιση» εργαζομένων και ...ψάρεμα ψήφων!

Η αφίσα που έχουν αναρτήσει εργαζόμενοι -απολυμένοι πλέον- των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, αποτυπώνει με μαύρο χιούμορ όσα ψηφοθηρικά επιχειρεί η κυβέρνηση ακόμη και σε αυτή την υπόθεση.

Ποια είναι τα παράδοξα του νόμου για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και γιατί αρκετοί λένε ότι …μυρίζει ψηφοθηρία;

Ο νόμος έχει συμπεριλάβει στους δικαιούχους νέου συμβολαίου με το ναυτικό  και αυτούς που είναι εδώ και πολλά χρόνια συνταξιούχοι!

Επίσης η σύμβαση τους θα έχει αναδρομική οικονομική ισχύ από 1η Φεβρουαρίου ενώ είχαν απολυθεί τέλος Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα δεν δουλεύει κάνεις.

Μόλις ψηφιστεί αυτή η 6μηνη ψηφοθηρική τροπολογία θα επιστρέψουν άπαντες  στις δουλειές τους, λογιζομένης από την επόμενη της απολύσεως τους, λόγω εκκαθάρισης του ναυπηγείου.

Όπως φαίνεται είναι  μια σύμβαση ενός μήνα που θα ανανεώνεται έως και το τέλος Ιουνίου, όπου και θα έχουν τελειώσει οι εκλογές όπως ελπίζει η κυβέρνηση και θα απολυθούν εκ νέου ώστε να αποφασίσει πλέον ο νέος ιδιοκτήτης τι προτίθεται να κάνει.

Οι συνταξιούχοι βέβαια που θα επανέλθουν είναι αυτοί που παίρνουν και τα περισσότερα χρήματα .Οι εργαζόμενοι φεύγοντας πήραν κάποια αποζημίωση.

Την αποζημίωση την πήραν βέβαια  και όσοι όπως γράφουν στην αφίσα τους οι εργαζόμενοι «αγνοούνται εδώ και χρόνια».

Όλος ο νόμος ΕΔΩ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης