Υποστηριξε το militaire
Άποψη
17/11/2022 | 23:26
Militaire News

Η αποκατάσταση της τιμής της γενιάς του Πολυτεχνείου

Η αποκατάσταση της τιμής της γενιάς του Πολυτεχνείου

Η αντιστροφή της πραγματικότητας είναι το σήμα κατατεθέν της γερμανικής προπαγάνδας, με αποτέλεσμα τα άτομα να αδυνατούν να διακρίνουν το καλό από το κακό, το ψέμα από την αλήθεια, το σωστό από το λάθος, τον σωτήρα από τον θύτη, κ.ο.κ. οδηγώντας τα στην παραίτηση, μπροστά σε ένα κακό που τα ξεπερνάει!

    Θύματα της γερμανικής προπαγάνδας είναι σήμερα όλοι οι λαοί της ευρωζώνης που οι κυβερνήσεις τους, τους κρύβουν την αλήθεια για τους υπαίτιους της κρίσης της ευρωζώνης που είναι οι χρεοκοπημένες γερμανικές τράπεζες. Με εξιλαστήριο θύμα τον ελληνικό λαό.

Της ΑΙΘΡΑΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Οικονομολόγος   

  Με προεξάρχοντα στην ρατσιστική, γερμανική, ανθελληνική υστερία του 2010 και επί σειρά ετών, τον αρχιερέα του ψεύδους, Γερμανό τέως υπουργό οικονομικών Σόϊμπλε εκτοξεύοντας εναντίον του ελληνικού οχετούς από ψεύδη γνωρίζοντας ότι η εθνική του υπερηφάνεια είναι η πηγή της δύναμής του.   

Κατηγορώντας τον σαν υπεύθυνο για την δήθεν, χρεοκοπία της χώρας, επειδή δήθεν, ζούσε πάνω από τις δυνατότητές του!  Με υποβολιμαίο στόχο των επιθέσεών του, που αναμασούσαν και τα συστημικά ΜΜΕ, την τιμημένη γενιά του Πολυτεχνείου, προκειμένου να την απαξιώσουν στα μάτια της χαμένης γενιάς των μνημονίων για να μην αποτελεί πρότυπο αγωνιστικότητας γι’ αυτήν, ώστε να αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα την λεηλασία της χώρας και την άθλια μοίρα των ηττημένων και για πρώτη φορά στην μακραίωνη ιστορία μας!   Ποια είναι η αλήθεια;

    Η γενιά του Πολυτεχνείου δεν χρεοκόπησε την Ελλάδα για τον απλό λόγο ότι η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε το 2010. Οι κερδοσκόποι χρεοκόπησαν την Ελλάδα (βλέπε «είμαστε Τιτανικός») για να την οδηγήσουν στα μνημόνια για τη διάσωση των γερμανικών τραπεζών. Τα κράτη δεν χρεοκοπούν λόγω ιδιωτικού χρέους. Απόδειξη το ιδιωτικό χρέος της Δανίας και της Ολλανδίας πάνω από το 230% του ΑΕΠ τους, το 2009, έναντι 85% της Ελλάδας, αλλά δεν χρεοκόπησαν, αφού ο καταναλωτισμός είναι η κινητήρια δύναμη της καπιταλιστικής ανάπτυξης! Ολόκληρη η βιομηχανία της διαφήμισης σ’ αυτό αποβλέπει! Στην τόνωση της  κατανάλωσης.

  Ούτε λόγω υψηλού δημόσιου χρέους, χρεοκοπούν τα κράτη, φτάνει να μπορούν να το εξυπηρετούν. Όπως η Ελλάδα μέχρι το 2009, λόγω υψηλών ρυθμών ανάπτυξης καθόλη την πρώτη δεκαετία του ευρώ. Έκτοτε αδυνατεί να εξυπηρετεί το χρέος της, επειδή είναι μια χρεοκοπημένη χώρα. Εξ ου και η διόγκωση του χρέους. Άρα, τα κράτη χρεοκοπούν μόνο λόγω της απουσίας ανάπτυξης.

    Ούτε ανακάλυψε ο «διεφθαρμένος» ελληνικός λαός. την καταναλωτική κοινωνία και τον τρυφηλλό βίο,  Η καταναλωτική κοινωνία ήταν φαινόμενο των ανεπτυγμένων δυτικών μεταπολεμικών κοινωνιών αμέσως μετά τον Β΄ΠΠ! Δεκαετίες πριν γνωρίσει τον καταναλωτισμό ο στερημένος για πολλές γενιές πίσω, ελληνικός λαός!  Απόδειξη το βιβλίο μπεστ σέλλερ του διάσημου Αμερικανού οικονομολόγου Τζόν Κένεθ Γκάλμπρείθ, «Η κοινωνία της αφθονίας» με  χρονολογία έκδοσης το …1970!   

    Πόσο μάλλον που «λεφτά υπήρχαν», λόγω ανάπτυξης! Ο  τότε πρωθυπουργός έλεγε τη  αλήθεια! Η Ελλάδα κατείχε τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στην ΕΕ μέχρι το 2009! Με καταθέσεις στις τράπεζες των Ελλήνων νοικοκυραίων το 2009, ύψους 237 δις ευρώ (Χ) όσο το ΑΕΠ του 2009.

   Επιπλέον, ο καταναλωτισμός στην Ελλάδα ήταν καθοδηγούμενος από τους ιδιώτες κεντρικούς δανειστές, τις γαλλογερμανικές αγορές. Απόδειξη η πιστωτική ασυδοσία καθόλη την πρώτη δεκαετία του ευρώ, με τις τράπεζες να πιέζουν  ασφυκτικά το πελατειακό τους κοινό με τηλεφωνήματα ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας, για την παροχή δανείων για πάσα χρήση. Παρόλα αυτά η Ελλάδα μέχρι το 2009, είχε ένα από τα χαμηλότερα ιδιωτικά χρέη στην ΕΕ.  Με ζητούμενο των κεντρικών δανειστών την υπερχρέωση και του ιδιωτικού τομέα (νοικοκυριά, επιχειρήσεις) στις τράπεζες για να τους κατάσχουν στη συνέχεια οι servicers τα υποθηκευμένα περιουσιακά τους στοιχεία,   φτωχοποιώντας τους (βλ. «κόκκινα» δάνεια) μέσω των μνημονίων! Το ίδιο συνέβη σε ολόκληρο το νότο. Απόδειξη της απάτης της ΟΝΕ.

  Αυτή είναι η αλήθεια στα ψεύδη Σόϊμπλε, κατά του ελληνικού λαού που τολμάει και τον πιάνει στο στόμα του! Αντί να σιωπά! Επειδή δεν υπάρχουν τεμπέληδες ή διεφθαρμένοι λαοί. Μόνο διεφθαρμένοι πολιτικοί και επίορκοι επιστήμονες!

    Γι’ αυτό, τιμή και δόξα στην ηρωική γενιά του Πολυτεχνείου,   που ύψωσε το ανάσττημά της κατά της χούντας των συνταγματαρχών, πληρώνοντας τον δικό της φόρο αίματος   για την Ελλάδα την ελευθερία και την δημοκρατία

   Η αποκατάσταση της τιμής της  γενιάς του Πολυτεχνείου επιβάλλεται όχι μόνο για λόγους απονομής δικαιοσύνης και ιστορικής αλήθειας, αλλά και σαν όρος για την αποκατάσταση της ιστορικής συνέχειας των γενεών με το νικηφόρο ιστορικό τους παρελθόν, προκειμένου ο ελληνικός λαός να ανακτήσει το αγωνιστικό πνεύμα του, ώστε να ξαναπάρει την χώρα του και τη ζωή του πίσω. Με εμπροσθοφυλακή την γενιά των μνημονίων, παίρνοντας την σκυτάλη από την τιμημένη γενιά των γονιών της!

   Επειδή και σήμερα δικτατορία έχουμε. Τα μέσα μόνο διαφέρουν. Επειδή δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς γενική ευημερία. Η απουσία εισοδήματος ακυρώνει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες και χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα δεν υπάρχει πολιτισμός. Πώς να υπάρχει δημοκρατίας; Άρα, ουσία της δημοκρατίας είναι η γενική ευημερία. Οι «ελεύθερες» εκλογές είναι μόνο, ό,τι το ράσο στον παπά. Πόσο μάλλον που μόνο ελεύθερες δεν είναι με τους ψηφοφόρους προγραμματισμένους τι θα ψηφίσουν από την πλύση εγκεφάλου των συστημικών ΜΜΕ.   

  Λόγος που η Ελλάδα πρέπει να ζήσει! Επειδή Ελλάδα σημαίνει φως! Το αντίπαλο δέος στο ζόφο που ξανασηκώνει κεφάλι! Τα μέσα μόνο διαφέρουν!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης