Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
15/11/2022 | 11:03 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Τουρκικά F-16 πάνω από την Κίναρο και ο Ερντογάν βλέπει Μπάιντεν-Μακρόν!

Τουρκικά F-16 πάνω από την Κίναρο και ο Ερντογάν βλέπει Μπάιντεν-Μακρόν!

Ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε στις 10:26 το πρωί πάνω από την Κίναρο. Οι μαζικές παραβιάσεις αλλά και οι υπερπτήσεις έχουν γίνει δυστυχώς καθημερινότητα στο Αιγαίο.

Οι Τούρκοι επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους σε ότι έχει να κάνει με τις υπερπτήσεις συγκεκριμένα νησιά. Αραιοκατηκημένα ή χωρίς κατοίκους. Η λίστα ταυτίζεται με τα σημεία που ο Μάϊκλ Ρούμπιν σε άρθρο του εκτίμησε ότι μπορούν να αποτελέσουν στόχους της Τουρκίας.

Την ώρα που όλα αυτά συμβαίνουν στην ελληνική επικράτεια οι ηγέτες των συμμαικών μας χωρών -με τις οποίες έχουμε υπογράψει εξοπλιστικές συμφωνίες δισεκατομμυρίων- συναντούν τον κ.Ερντογάν σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα!

Ο κ.Ερντογάν θα δει τον Γάλλο πρόεδρο Ε.Μακρόν κι όχι μόνο.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με τον τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου κορυφής της G20 στο Μπαλί, σύμφωνα με το πληροφορίες που προέρχονται από το γραφείο του Ερντογάν και το οπτικό υλικό του τουρκικού κρατικού δικτύου  TRT.

Τα θέματα της ατζέντας της συνάντησης θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την ανανέωση της ισχύος της διεθνούς συμφωνίας για τις ουκρανικές εξαγωγές σιτηρών, το αίτημα της Αγκυρας για τα αεροσκάφη F-16  και την βομβιστική επίθεση της Κυριακής στην Κωνσταντινούπολη, την ευθύνη για την οποία η τουρκική ηγεσία ερπέρριψε στις κουρδικές οργανώσεις.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης