Υποστηριξε το militaire
ΤΟΥΡΚΙΑ
20/09/2022 | 11:02
Militaire News

Ξεκινούν απευθείας πτήσεις Ρωσίας – ψευδοκράτους, δημοσίευμα Milliyet

Ξεκινούν απευθείας πτήσεις Ρωσίας - ψευδοκράτους, δημοσίευμα Milliyet
φωτ. αρχείου / Pixabay

Ξεκινούν απευθείας πτήσεις από τη Ρωσία προς το ψευδοκράτος.

Δημοσίευμα της τουρκικής Milliyet αναφέρεται σε απευθείας σύνδεση μεταξύ Ρωσίας και κατεχομένων, ως απάντηση της Μόσχας στην άρση του αμερικανικού εμπάργκο όπλων στην Κύπρο.

Το δημοσίευμα, επικαλούμενο διπλωματικές πηγές, αναφέρει πως οι διαδικασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα έχει δοθεί το «πράσινο φως» και από τη Μόσχα, με το πιθανότερο από τα σενάρια να θέλει τις πτήσεις να πραγματοποιούνται μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα.

Επιπλέον, η Milliyet αναφέρει ότι η εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την αναγνώριση του ψευδοκράτους. Όπως ισχυρίζεται, γίνονται προσπάθειες προετοιμασίας της πρώτης πτήσης από τη Ρωσία προς τα κατεχόμενα για τα εγκαίνια του νέου παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου, τα οποία σχεδιάζεται να πραγματοποιηθούν στις 15 Νοεμβρίου.

Την ίδια στιγμή, η Μιλλιέτ, αναφέρει ότι μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία μετατοπίστηκε το σημείο προτίμησης των Ρώσων τουριστών από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα. Και χαρακτηρίζει την εξέλιξη ως απάντηση στην άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων από ΗΠΑ προς Κύπρο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης