Υποστηριξε το militaire
06/06/2022 | 06:30

Οι Γερμανοί , οι πραγματικές ανάγκες του Στρατού και η προθυμία μας να τις αγνοήσουμε! Βίντεο

Militaire News

Η τουλάχιστον περίεργη επιμονή των Γερμανών για να μας εκσυγχρονίσουν άρματα μάχης Leopard έναντι το υπέρογκου ποσού των 2 δις, παίρνει διαστάσεις απρόβλεπτες.

Ακόμη περισσότερο ,γιατί Ανώτατοι Αξιωματικοί τις επιχειρησιακές γνώσεις των οποίων κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει, λένε όχι στο εξοργιστικά ακριβό πρόγραμμα που προσπαθούν να επιβάλουν οι Γερμανοί. Τι έχουν πει ο πρώην ΥΦΕΘΑ και εμπειρότατος Αξιωματικός των Τεθωρακισμένων Νίκος Τόσκας και ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς, θα το δείτε στο βίντεο. Υπάρχει και πλήθος άλλων απόστρατων Αξιωματικών που έχουν τις ίδιες απόψεις.

Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει αρχίσει να αναδεικνύει το θέμα και η δήλωση του αναπληρωτή τομεάρχη Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα, αργά χθες το βράδυ, κάνει έναν συνδυασμό γεγονότων που δεν είναι άσχετα μεταξύ τους. Ένα 24ωρο πριν από τις ανακοινώσεις Σολτς για τα τεθωρακισμένα που θα στείλει η Ελλάδα στην Ουκρανία, έχουμε συνεδρίαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου, το οποίο αποφασίζει για την αναβάθμιση 183 αρμάτων μάχης Leopard. Αυτό δε σημαίνει τίποτα , γιατί η απόφαση μπορεί να υλοποιηθεί σε βάθος χρόνου. Ωστόσο προκαλεί την υποψία ότι η κυβέρνηση θα κινηθεί όπως και σε άλλες εξοπλιστικές αγορές και θα προχωρήσει εις βάρος των πραγματικών αναγκών των ΕΔ! Όταν υπάρχουν τεράστια προβλήματα στα εναέρια μέσα μεταφοράς των ΕΔ, για παράδειγμα, προκαλεί εντύπωση πως συζητάμε για εκσυγχρονισμό 2 δις σε άρματα μάχης!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης