Υποστηριξε το militaire
ΠΑ
15/02/2022 | 07:39 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

«Κυνήγι» δίχως τέλος για την Επισμηναγό που τόλμησε να μιλήσει δημόσια για τις αδικίες που υφίσταται

«Κυνήγι» δίχως τέλος για την Επισμηναγό που τόλμησε να μιλήσει δημόσια για τις αδικίες που υφίσταται

Η Επισμηναγός Γεωργία Λαζίδου μίλησε στο militaire.gr για την αδικία την οποία υφίσταται και όταν ρωτήθηκε ,γιατί επέλεξε τη δημοσιοποίηση του προβλήματος της απάντησε ότι «δεν έχει τίποτα να χάσει». Στο ΓΕΑ δεν εκτίμησαν την απάντηση της , ούτε αναρωτήθηκαν ,γιατί ένα εν ενεργεία στέλεχος φθάνει στο σημείο να βγει δημόσια και να μιλήσει…

Η αντίδραση του Β΄ Κλάδου του ΓΕΑ είναι να καλέσει σε απολογία την Επισμηναγό με αιτιολογία ότι υπέβαλε «όμοια ενδικοφανή προσφυγή κατά διαταγής μετάθεσης , με την οποία τοποθετείστε στο ΑΤΑ, αναφέροντας ότι κατά τη διαδικασία επιλογής του στρατιωτικού προσωπικού για τις θέσεις υψηλής ευθύνης, με εσφαλμένα κριτήρια απορρίφθηκε το αίτημα για ανάληψη θέσης ευθύνης από το αρμόδιο Συμβούλιο Μεταθέσεων καθώς και ότι αρκετοί συνάδελφοι έχουν αναλάβει την ίδια θέση ευθύνης δύο ή τρεις φορές, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν μετακίνηση τους από τον τόπο κατοικίας τους, ισχυρισμοί οι οποίοι συνιστούν επίκριση ενεργειών ανωτέρων»!

Δηλαδή το γεγονός ότι η Επισμηναγός κατέθεσε και δεύτερη ενδικοφανή προσφυγή είναι κατά το ΓΕΑ πειθαρχικό παράπτωμα! 

Επειδή λογική δεν υπάρχει, ο Β΄ Κλάδος έχει εγκαλέσει την Επισμηναγό και για άλλο θέμα που έχει να κάνει με την μετακίνηση της στο 251 ΓΝΑ «χωρίς την έκδοση παραπεμπτικού σημειώματος από την αρμόδια Υγειονομική Υπηρεσία».

Για να θυμηθεί λοιπόν ο κόσμος αλλά και το ΓΕΑ ποιο είναι το πραγματικό θέμα της Επισμηναγού, μεταδίδουμε ξανά την πρώτη συνέντευξη της ώστε να μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Για τις ταλαιπωρίες στις οποίες υποβάλει η Πολεμική Αεροπορία δημοσιογράφους , θα επανέλθουμε σύντομα, γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή το θέμα να λυθεί ίσως και με παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης