Υποστηριξε το militaire
ΠΑ
24/11/2021 | 13:15 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για δημοσίευμα του Militaire από το ΓΕΑ!

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για δημοσίευμα του Militaire από το ΓΕΑ!

Ούτε εβδομάδα δεν έχει συμπληρωθεί από την αθωωτική για το militaire.gr απόφαση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με ενάγοντες στελέχη της ΠΑ που υπηρετούν και στο γραφείο του ΥΕΘΑ και σήμερα -συμπτωματικά προφανώς- ενημερωθήκαμε για κλήση μας για κατάθεση σχετικά με δημοσίευμα μας για τις μεταθέσεις στην ΠΑ! 

Το δημοσίευμα ΕΔΩ

Δεν πιστεύουμε ότι θέλουν να καταθέσουμε για τα όσα σοβαρά αναφέρονται στο δημοσίευμα! Να μάθουν ποιος είναι ο συντάκτης θέλουν ,είναι το πιο πιθανόν…

Για τις μεταθέσεις και τα κριτήρια, γιατί να ασχοληθεί η ηγεσία του ΓΕΑ με συγκεκριμένο δημοσίευμα, όταν επώνυμα έχουν βγει στελέχη κι έχουν θέσει πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα χωρίς ακόμη να έχουν λάβει απαντήσεις αλλά μόνο κλήσεις σε …απολογία!

Επειδή δεν έχουμε κανέναν σκοπό να γίνουμε γραφικοί γκρινιάρηδες δημοσιογράφοι…

Επειδή δεν έχουμε απολύτως καμία εμπιστοσύνη στις προθέσεις του ΓΕΑ…

Επειδή η Ελλάδα σ΄ ότι αφορά στον Τύπο και τις ελευθερίες του, θυμίζει πλέον όλο και περισσότερο Ουγγαρία του Όρμπαν…

Θα απαντήσουμε κατόπιν συνεννόησης με τον νομικό σύμβουλο του militaire.gr στην κλήση μας για κατάθεση στην ΕΔΕ προεξοφλώντας μόνο εκ των προτέρων ότι αποκάλυψη πηγών και συντακτών δεν κάνουμε. Το έχουμε αποδείξει όχι με …δηλώσεις αλλά με τη στάση μας σε άλλες πολύ, πολύ σοβαρότερες υποθέσεις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης