Υποστηριξε το militaire
Πρώτη Γραμμή
03/03/2021 | 15:02 (ενημερώθηκε 3 έτη πριν)
Militaire News

Το Militaire.gr , οι “ύαινες” και η “επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας”

Το Militaire.gr , οι

To militaire.gr διατηρεί τη σελίδα του στο facebook, για ένα και μόνο λόγο: για να μπορούν όσοι επιθυμούν να σχολιάζουν τα θέματα του. Έχουμε επιλέξει να μην έχουμε σχόλια στο militaire.gr για λόγους που έχουμε εξηγήσει πολλές φορές.

Αν το militaire.gr αποχωρήσει από το facebook, προφανώς δεν θα του λείψει! Αλλά είναι βέβαιο ότι μετά από 5 χρόνια λειτουργίας ούτε το facebook θα λείψει στο militaire.gr. 

Το τελευταίο διάστημα συγκεκριμένες “ομάδες σχολιαστών” , προσπαθούν με διάφορους τρόπους να απαξιώσουν το militaire.gr χρησιμοποιώντας και τους ακατανόητους σ΄ ότι αφορά στην λειτουργία τους, μηχανισμούς του facebook. Δικαίωμα τους…

Αυτό όμως που δεν δικαιούνται είναι να συκοφαντούν τη δουλειά μας. Κι επειδή πλέον ξεπέρασαν όχι μόνο τα όρια της ευπρέπειας, αλλά και της νομιμότητας, το militaire.gr επιφυλάσσεται “παντός νομίμου δικαιώματος του”. Δεν πρόκειται να εμπλακούμε με “ύαινες” του πληκτρολογίου…

To Militaire.gr δεν κρίνεται από τις επιδόσεις του στο facebook. Κρίνεται από τον κόσμο που παρακολουθεί την ιστοσελίδα και μέχρι στιγμής είμαστε ευγνώμονες για την ανταπόκριση του κόσμου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης