Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΤΟΥΡΚΙΑ
31/10/2019 | 07:43 (ενημερώθηκε 4 έτη πριν)
Militaire News

Ο Ερντογάν προανήγγειλε δολοφονίες εκτός Τουρκίας! Στόχοι όσοι εκείνος θεωρεί “τρομοκράτες”

Ο Ερντογάν προανήγγειλε δολοφονίες εκτός Τουρκίας! Στόχοι όσοι εκείνος θεωρεί

Το “δικαίωμα” της Τουρκίας να εκτελεί όσους εκείνη θεωρεί τρομοκράτες, ακόμη και εκτός των συνόρων της διεκδικεί ο Ταγίπ Ερντογάν, με την “λογική” που λέει ότι “αφού το κάνουν οι ΗΠΑ, γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του ότι η Τουρκία  δικαιολογείται “να εξοντώνει άτομα που χαρακτηρίζονται ως τρομοκράτες ακόμη κι εκτός του  έδαφος της” και πρόσθεσε ότι  “ελπίζει  σύντομα να έχει καλά νέα” για τέτοιου είδους εκτελέσεις.

Όλα αυτά την ώρα που στην Ουάσινγκτον υποδέχονται το διοικητή των Κούρδων Μαζλούμ Κομπάνι. Επίσκεψη που έχει ενοχλήσει την Άγκυρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι “τρομοκράτες” έχουν χαρακτηρίσει και τους 8 στρατιωτικούς τους που έχουν βρει καταφύγιο στην Ελλάδα.

“Ορισμένες χώρες εντοπίζουν  και εξαλείφουν τους τρομοκράτες που θεωρούν ως απειλή για την εθνική τους ασφάλεια οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Αν συμβαίνει αυτό, αυτό σημαίνει ότι είναι αποδεκτό ότι και η Τουρκία έχει το ίδιο δικαίωμα “, είπε ο Ερντογάν.

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ και άλλοι γερουσιαστές των Η.Π.Α. ζήτησαν να δοθεί στον Κομπάνι  βίζα για να μπορέσει να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον και να ενημερώσει το Κογκρέσο για γεγονότα στη Συρία.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης