Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
02/06/2017 | 08:56
Militaire News

Το επεισόδιο στη Ζουράφα και η πλάκα στο copy paste του διαδικτύου

Το επεισόδιο στη Ζουράφα και η πλάκα στο  copy paste  του διαδικτύου

Η αντιγραφή χωρίς καμία αναφορά πηγής στο ελληνικό διαδίκτυο είναι…νόμος! Το Militaire.gr παρανομεί διαρκώς και αναφέρει πάντα όσες πληροφορίες ή κείμενα αναδημοσιεύει από άλλες ιστοσελίδες ή και από τις έντυπες εκδόσεις των εφημερίδων. Είναι τόσο…προκλητικό δε που στις περισσότερες περιπτώσεις αναφέρει την πηγή ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ των κειμένων που αναδημοσιεύει!

Πολλοί φίλοι μας επισημαίνουν πολύ συχνά ότι κείμενά μας αναδημοσιεύονται αυτούσια ή σχεδόν αυτούσια από άλλες ιστοσελίδες. Δεν έχει κανένα νόημα να ασχολούμαστε,γιατί αν μπαίναμε σ΄ αυτή τη διαδικασία δεν θα κάναμε άλλη δουλειά.Το Militaire.gr “τρέχει” μ΄ έναν άνθρωπο και με μοναδική αλλά πολύτιμη βοήθεια τα κείμενα που φίλοι δημοσιογράφοι και στρατιωτικοί στέλνουν όποτε θελήσουν…

Κάναμε μια…πλάκα στους copy paste “συναδέλφους” που φαίνεται ότι έχουν κολλήσει “κουσούρια” από τις παρέες που κάνουν. Το ρεπορτάζ για το επεισόδιο στη Ζουράφα που δημοσιεύει σήμερα το Militaire.gr θα το δείτε σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ στην πηγή. Από προχθές είχαμε γράψει ότι οι Τούρκοι ψάχνουν ατύχημα στο Αιγαίο. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να το ψάξουν! Είναι και τεμπελάκοι. ΧΘΕΣ το ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε με την υπογραφή μου στην εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ! Δεν το είδαν, γιατί μάλλον ούτε εφημερίδες διαβάζουν! Επίτηδες το αναδημοσιεύσαμε σήμερα στο Militaire.gr! Το πήραν έτοιμο και το αναδημοσίευσαν!

Δεν περιμένουμε ότι κάτι θ΄ αλλάξει. Το ΄χουμε πάρει απόφαση και το διασκεδάζουμε. Οι αναγνώστες σε βάθος χρόνου βγάζουν τα συμπεράσματά τους και γι΄αυτό τους ευγνωμονούμε.

ΥΓ. Προς τους “αντιγραφείς”. Την Κυριακή ρίξτε μια ματιά στην Real News πριν αντιγράψετε οτιδήποτε από το Militiare.gr. Ίσως να το βρείτε εκεί . Κάντε αναφορά τουλάχιστον στην εφημερίδα…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης