Υποστηριξε το militaire

Οι ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι σκότωσαν με επίθεση UAV τον δήμιο των τζιχαντιστών

Militaire News

Οι ΗΠΑ στα χνάρια του μασκοφόρου τζιχαντιστή που έγινε γνωστός στον πλανήτη από τα ανατριχιαστικά βίντεο των αποκεφαλισμών δυτικών ομήρων. Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Π.Κουκ ανακοίνωσε ότι μη επανδρωμένο αεροσκάφος έκανε επίθεση στα περιχωρα της πόλης Ράκα, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες βρισκόταν ο Mohamend Emwazi.Αυτο είναι το όνομα του μασκοφόρου δήμιου.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου ανακοίνωσε την επίθεση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους και είπε ότι η πληροφορία για τον θάνατο του Emwazi θα επιβεβαιωθεί σύντομα.

Εάν επιβεβαιωθεί, ο θάνατος Emwazi θα πρόκειται για το τέλος μιας επιχείρησης που έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2014. Τότε δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο ανατριχιαστικό βίντεο του αποκεφαλισμού του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley .
Εμφανίστηκε στη συνέχεια σε μια σειρά από αποτρόπαια βίντεο με τη θανάτωση των ξένων ομήρων – μιλώντας στην κάμερα , με κουκούλα στο πρόσωπό του, ένα μαχαίρι στο χέρι του και μια θήκη κάτω από το αριστερό του χέρι.
Emwazi πιστεύεται ότι συμμετείχε στις εκτελέσεις του Steven Sotloff, Αμπντούλ Ραχμάν Kassig, David Haines ,Alan Henning, οι δύο βρετανοί και Κέντζι Goto.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης