Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
12/06/2017 | 09:09 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Η Κατερίνα Παπακώστα μιλά στο Militaire και λέει “ενοχλητικές” αλήθειες για ΕΔ και πολιτική

Η Κατερίνα Παπακώστα μιλά στο Militaire και λέει

Η βουλευτής της ΝΔ στη Β΄Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα μιλά στο Militaire.gr για τα θέματα της Εθνικής Άμυνας τα οποία πολύ καλά γνωρίζει, αλλά και για πολιτική. Και στα δύο “πεδία συζήτησης” ,τα όσα λέει θα προκαλέσουν χωρίς αμφιβολία συζητήσεις και αντιδράσεις:

•Υποστηρίζει όσα έγραψε για τον Άδωνι Γεωργιάδη και προκάλεσαν την απόφαση Μητσοτάκη για αντικατάστασή της από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας. Επισημαίνει ότι ο λόγος της ΝΔ δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται από “μισαλλοδοξία και διχασμό”. Και δεν λέει μόνο αυτά…

•Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η άποψή της για το πως πρέπει να αντιμετωπιστούν οι δανειστές. Εκφράζει θέσεις που ίσως από κάποιους θα χαρακτηριστούν “εκτός κομματικής γραμμής” και θα ενοχλήσουν. Δηλώνει ότι σ΄ αυτά τα θέματα δεν μπορεί να κατανοήσει τις “κομματικές γραμμές” κι έχει δίκιο.

•Μιλά για τις ΕΔ και το προσωπικό τους, τα προβλήματα του οποίου γνωρίζει από πρώτο χέρι ως σύζυγος στρατιωτικού. Δεν αποφεύγει να μιλήσει για το λεγόμενο “συνδικαλιστικό” των στρατιωτικών εκφράζοντας ανοιχτά την άποψή της για το πως πρέπει να το χειριστεί η ΝΔ. Και σ΄ αυτό το θέμα είναι βέβαιο ότι οι θέσεις της θα “ενοχλήσουν”.

Η Κατερίνα Παπακώστα αύριο Τρίτη στο Militaire.gr σε μια συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης